Muhabbit

ApeCoin (APE), Kripto Para Pazarında Hızlı Yükseliş Gösterdi!

APE, Decentraland’ın MANA’ sını geçerek 4,7 milyar doları aşan bir piyasa değerine ulaştı.

APE token

Bored Ape Yacht Club (BAYC) ekosistemi için Ethereum tabanlı bir token olan ApeCoin (APE), 20.04.2022 Çarşamba günü son bir ayın en yüksek seviyesi olan 16,72 dolara yükselerek kripto para pazarında en iyi performans gösteren proje oldu.

APE, Decentraland’ın MANA’ sını geçerek 4,7 milyar doları aşan bir piyasa değerine ulaştı. Son günde yüzde 36’lık büyük bir yükseliş sergileyerek listelerde 33. en büyük kripto para oldu.

APE Neden Yükseliyor?

APE’nin bu derecede hızlı büyümesi ve etkileyici rallisi, kripto para borsası Gemini’nin kredi programı olan Gemini Earn‘de listelenmesi ve diğer çeşitli faktörlere bağlı olabilir.

Tüm bunlara ek olarak, belki daha olası bir neden BAYC NFT koleksiyonunun yaratıcıları olan Yuga Labs‘ın, Otherside adlı yakında çıkacak olan metaverse‘ü hakkında yaptığı son duyuruya artan ilgi olabilir.

Bored Ape’in sahibi Renegademaster’a göre Yuga Labs, bugün yaklaşık 10.000 dolar olan 600 APE’lik bir başlangıç fiyatıyla ve bir tür Hollanda tipi açık artırmayla Otherside projesi için arazi satışlarını başlatmaya hazırlanıyor. Renegademaster ayrıca şu yorumda bulundu:

Bu bilgi bana güvenilir bir kaynak tarafından gönderildi, ancak teyitli veya resmi bir haber değil. Bu aşamadaki spekülasyonlar için lütfen her zamanki gibi kendi araştırmanızı yapın!

Söylentilere göre Otherside projesinin arazi satışı; BAYC, Mutant Ape Yacht Club ve CryptoPunks gibi diğer Yuga Labs NFT koleksiyonlarının sahipleri için airdroplarla birlikte gelebilir.

ApeCoin, Otherside ve BAYC

Otherside projesi ilk olarak Mart 2022’de tanıtıldı ama Nisan 2022 bitmeden önce başlaması bekleniyor.

Ayrıca projenin detayları fazla paylaşılmadı sadece ApeCoin tarafından destekleneceği doğrulandı. ApeCoin, Otherside’ın orijinal duyurusundan sadece birkaç gün önce piyasaya sürüldü.

Tüm bunlara ek olarak APE; Yuga Labs tarafından değil, BAYC franchise’ına bağlı merkeziyetsiz özerk bir organizasyon (DAO) olan ApeCoin DAO tarafından yönetiliyor.

Daha fazla Metaverse Haberleri için: Metaverse Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version