Muhabbit

ApeCoin Fiyat Grafiğinde Beklentimiz Gerçekleşti! Peki Ya Şimdi…

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde APE inceliyoruz. APE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

APE Fiyat Analizi 1

APE Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda ApeCoin grafiğini inceleyeceğim. 15 Kasım 2022 tarihinde hazırladığım ApeCoin grafiğini güncelleyeceğiz. Grafiğimizdeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini incelemeye başlayalım.

APE Fiyat 20 Kasım 2022

3,1 dolar bölgesinin hemen üzerinde işlem gören APE, yakından takip edilmeli. Fiyatın, destek seviyesinin üzerinde olması olumlu bir durum olarak karşılanır. ApeCoin şu an 3,102 dolar seviyesinde işlem görmekte.

APE Grafik 20 Kasım 2022

APE fiyat grafiği 20.11.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

APE fiyat grafiğinı hazırlarken, Binance borsasının APE/USDT paritesini kullandım. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 2 saatlik zaman dilimindedir. Destek ve direnç bölgeleri bulunan grafikte, 3,1 dolar seviyesinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

APE Analiz 20 Kasım 2022

Grafik üzerinde bulunan seviyeleri, 15 Kasım 2022 tarihinde hazırladığım ApeCoin fiyat analizinden hatırlayabilirsiniz. Destek ve direnç bölgelerinin önemine vurgu yaptığım fiyat analizi yazısında, ”Güçlü direnç bölgesinin aşılması durumunda, işlem fırsatı sunacaktır.” şeklinde belirtmiştim. Kısaca değerlendirecek olursak, 3,1 dolar seviyesinin aşılmasıyla birlikte, kırılan direnç bölgesi destek seviyesi olarak çalıştı ve %10 değer kazanarak 3,4 dolar direnç bölgesine kadar yükseldi. Yükselişi değerlendiren okurlarımızı tebrik ederim.

Grafiğimizin güncel durumuna değinecek olursak. 3,1 dolar bölgesi tekrar ziyaret ediliyor. Bu seviyenin önemine daha önce vurgu yapmıştık. Bu seviyenin kaybedilmemesi, fiyat grafiği açısından oldukça önem teşkil etmekte. Çünkü, açılacak yeni pozisyonların stop seviyesi destek bölgesinin hemen altında olmalı. Bu seviyeden tekrar tepki alınması durumunda ise direnç bölgeleri hedef olarak takip edilebilir.

APE Yorum 20 Kasım 2022

Fiyat grafiğinin güncel durumuna baktığımız zaman, dip seviyelerinin giderek yükseldiğini görmekteyiz. Bu nedenle dip seviyelerini takip etmek mantıklı olacaktır.

APE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Ayrıca TradingView üzerinde APE/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version