Muhabbit

ApeCoin Güçlü Direnç Bölgesinde!

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde APE inceliyoruz. APE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

APE Fiyat Analizi 1

APE Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda ApeCoin grafiğini inceleyeceğim. Fiyat analizi serimizde ApeCoin’e ilk defa yer vereceğim. Bu nedenle grafiğimizi detaylı bir şekilde sizlere aktaracağım. Destek ve direnç bölgelerini kullanarak teknik açıdan değerlendirmeye başlayalım.

APE Fiyat 15 Kasım 2022

CoinMarketCap verilerine göre ATH (All Time High) seviyesi 39,4 dolar. Şu an 3,02 dolar seviyesinde işlem gören APE, zirvenin %92,34 gerisinde işlem görmekte.

APE Grafik 15 Kasım 2022

APEE fiyat grafiği 15.11.2022. 1 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte, Binance borsasının APE/USDT paritesini kullandım. 1 saatlik zaman diliminde olan grafiğin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. Fiyatın, 3,1 dolar direnç bölgesinden aldığı tepkileri belirtmek için beyaz ok işaretleri kullanılmıştır. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

APE Analiz 15 Kasım 2022

Destek ve direnç bölgelerini her zaman olduğu gibi mor alanlar ile takip ediyoruz. Bu sevilere baktığımız zaman oldukça iyi çalıştıklarını görmekteyiz. 3,1 dolar seviyesi geçmiş fiyat hareketlerinde oldukça güçlü bir tepki bölgesi olarak çalıştı. Bu nedenle, güncel grafigimizde 3,1 dolar seviyesini yakında takip etmeliyiz.

Güçlü direnç bölgesi olarak çalışan 3,1 dolar seviyesinin hemen altında işlem gören APE, kritik bir bölgede. Fiyat, direnç bölgesine yaklaştığı zaman kâr ve risk satışı yapılarak takip edilir. Bu seviyeden mevcut pozisyonlar küçültülür ve grafik izlenir. Direnç bölgesinin aşılması durumunda, tekrar işlem fırsatı sunacaktır. Güçlü direnç bölgesinin aşılması durumunda, kırılan direnç bölgesi artık destek seviyesi olarak çalışacaktır.

APE Yorum 15 Kasım 2022

Yukarıda belirttiğim gibi 3,1 dolar seviyesi yakından takip edilmeli. Bu seviyenin hemen üzerine alarm kurmak mantıklı olacaktır.

APE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Ayrıca TradingView üzerinde APE/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version