Muhabbit

ApeCoin, Otherside Arazi Satışı Haftasında Rekor Seviyelere Çıktı!

ApeCoin’in son yükselişinin arkasındaki arazi satışının ayrıntıları.

Yakın zamanda; Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga Labs, GameFi ve Animoca Brands ile ortak yapılacak yeni projelerin duyurusu yapıldı.

26 Nisan 2022’de Otherside adlı metaverse oyunu için arazi satışlarının duyurulmasıyla ApeCoin yükselişe geçti. 28-29 Nisan 2022 tarihlerinde ise rekor üstüne rekor kıran token 26.70 dolara kadar yükseldi. Yazının yazıldığı an itibarıyla ApeCoin 22.40 dolarda seyrediyor.

Otherside oyununun arazileri Hollanda müzayede tarzı ile satışa sunuldu. Arazi satışına sadece Know Your Customer (KYC) tamamlanmış cüzdanların girişine izin verilirken, ilk arazi satışına 100.000 parsel hakkı verildi.

Arazilerin APE token kullanılarak satışa sunulması, token için talebe sebep oluyor.

Cüzdanında BAYC veya Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT’si bulunan kişilere bedava arazi dağıtılacak. Bu araziler, satıştan 21 gün sonra dağıtılacak.

ApeCoin topluluğunda devam eden yönetişim oyları, BAYC ve MAYC sahiplerinin ekosistemin önümüzdeki yıllarda ne yöne gideceğini göstermeye başladı.

Topluluğun ilgisi de APE tokena olan alacağı yön ile daha fazla ilgilenmeye çalıştıklarının açık bir göstergesi olan APE’ye olan talebin artmasına da yardımcı oldu.

Otherside Metaverse Projesi

Yayınlanan fragmanda; Mutant ApesCryptoPunks ve Meebits gibi NFT koleksiyonlarından örnekler de gösteriliyor. CryptoPunks ve Meebits’in yaratıcısı Yuga Labs ile Larva Labs arasındaki bir IP satın alma anlaşmasının merkezinde yer alıyor. 

Projenin içeriği tam olarak bilinmese de Animoca Brands’ın işin içine girmesiyle oyun projesi olma ihtimali yükseliyor.

ApeCoin Nedir?

ApeCoin’in resmi sitesi tokenı, “Kültür web3’teki sanat, oyun ve eğlenceler üzerine değişiyor. Blok zincirinin kültür üstündeki etkisi sınırsız. APE, topluluk tarafından yönetilerek yeni geleceği destekleyecek ve şekillendirecek” olarak tanımlanıyor.

Bununla birlikte “kültürü metaverse’e ilerleten topluluk liderliğindeki girişimler için merkeziyetsiz bir protokol katmanı” tanımı da yer alıyor.

APE token Ethereum ağı üzerimde oluşturulmuş bir ERC-20 tokenıdır.

İlginizi çekebilir: ApeCoin’e flash loan saldırısı nasıl yapıldı?

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version