Muhabbit

Araba Sürerek Kripto Para Kazanmak İster Misiniz?

Yeni Fiat 500 elektrikli otomobil km başına kripto para dağıtacak.

Yeni Fiat 500 elektrikli otomobil sahipleri “sürdürülebilir sürüş davranışı” programı kapsamında kripto para ile ödüllendirilecek.

Fiat’ın ilk tam elektrikli arabası olan Yeni 500 sürücüleri, Kiri Technologies tarafından Fiat’ın ana şirketi Stellantis ile ortaklaşa geliştirilen bir kripto para birimi olan KiriCoins ile ödüllendirilecek.

Konu ile ilgili olarak Stellantis e-Mobilite program yöneticisi Gabriele Catacchio şu açıklamayı yaptı:

“Müşterilerimizin çevre dostu davranışlarını desteklemek ve onları özel avantajlarla ödüllendirmek istiyoruz. Bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış Yeni 500’ü sürerek, kripto para kazanabilir ve bunları KiriCoins Fiat uygulamasında gösterilen ‘sanal’ bir cüzdanda toplayabilirsiniz.”

Catacchio, sürüş verilerinin Kiri bulutuna yükleneceğini ve otomatik olarak KiriCoins’e dönüştürüleceğini, bunun daha sonra Kiri pazarında ürün ve hizmet satın almak için kullanılabileceğini açıkladı. Bunun yanında en iyi puana sahip sürücüler ayrıca Amazon, Apple, Netflix, Spotify ve Zalando gibi platformlarda kullanılmak üzere ek ödüller de alacaklar.

Normal şehir içi sürüş sırasında, Yeni Fiat 500 sahibi olan kişiler, kilometre başına yaklaşık bir KiriCoin kazanacak. Bu kapsamda, yılda ortalama 10.000 kilometre sürüş yapan kullanıcılar, bu süre zarfında yaklaşık 178 $ kazanabilecekler. Fiat’ın Yeni 500 ticari lansman müdürü Giorgio Neri yaptığı açıklamada, elde edilen KiriCoin’lerin, program içinde yer alan pazaryerinde alışveriş yapmak için kullanılabileceğini söyledi. Neri’nin açıklamasına göre pazaryerinde, başlangıç aşamasında moda, tasarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren ve sürdürülebilir çevre politikaları izleyen şirket ve platformlar yer alacak.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version