Muhabbit

ARGO Blockchain, CEO’suna Bitcoin İle Maaş Veriyor!

Madencilik devi Argo Blockchain, CEO’su başta olmak üzere personellerine maaşlarını Bitcoin ile ödeme seçeneğini sunduklarını açıkladı.

argo madencilik

argo madencilik

Birleşik Krallık’ta listelenen kripto para madenciliği şirketi Argo Blockchain, bu aydan itibaren CEO’su Peter Wall’ın maaşını Bitcoin ile vereceğini açıkladı.

Çarşamba günü Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda yayınlanan bir haber bülteninde, madencilik şirketinin, CEO ile birlikte diğer personellere de maaş ödeme seçeneği olarak Bitcoin’i sunduğu açıklandı.

Madencilik devi şirket, Toronto merkezli Satstreet borsası tarafından sunulan Bitcoin Savings hizmeti aracılığıyla aylık ödemelerin günlük piyasa kuru üzerinden otomatik olarak fiat para biriminden Bitcoin’e dönüştürüleceğini de ekledi.

Kripto para madenciliği şirketi devi Argo Blockchain’in Bitcoin ile maaş alan CEO’su Peter Wall, durumdan memnun olduğunu dile getirdi.

“CEO’suna Bitcoin ile ödeme yapıldığını bilinen ilk halka açık şirket olmamızdan memnuniyet duyuyorum.”

Sadece geçtiğimiz Şubat ayında 129 BTC veyahut farklı kripto para birimini kazan şirket, 6 milyon dolarlık kazanç elde etmişti. Ayrıca operasyon bölgelerini genişletme kararı da alan şirket, bu uğurda 17,5 milyon dolardan fazla harcama yapmayı göze aldığını açıklamıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version