Muhabbit

Arjantin Futbol Birliği ve Binance Anlaşmasına Mahkeme Engel Oldu!

Arjantin Futbol Birliği’nin Binance ike gerçekleştirdiği fan token anlaşması mahkeme engeline takıldı

Arjantin Binance

Arjantin Binance

Arjantin’de bir mahkeme, Arjantin Futbol Birliği’nin (AFA) kripto para piyasasının önde gelen platformu Binance ile imzaladığı anlaşmayı feshetmesini salık verdi.

María José Gigy Traynor isimli hakim, AFA’nın Socios.com ile halen sahip olduğu münhasırlık sözleşmeleri nedeniyle Binance ile ilan edilen veya imzalanan tüm anlaşmaların iptalini emreden yasaklayıcı bir ihtiyati tedbir kararı verdi.

İlginizi çekebilir: Binance Smart Chain Nedir?

Arjantin Futbol Birliği’nin Socios.com ile 2021 yılında imzaladığı anlaşmanın yükümlülükleri Binance ile Aralık 2021 tarihinde imzalanan anlaşma ile çakışıyor. Mahkeme kararı ise Arjantin Futbol Birliği’nin Socios.com’a karşı yükümlülükleri devam ettiği sürece Binance ile herhangi bir anlaşma gerçekleştirilemeyeceğini ifade ediyor.

Arjantin Milli Takımı dünya kupasını kucaklıyor.

Arjantin Futbol Birliği Socios.com ile fan token üretmeye devam edecek

Kararın kapsamına fan tokenlara dair gerçekleştirilen ortaklık da giriyor. Hali hazırda Socios.com ile fan token üreten Arjantin Futbol Birliği’nin, Binance ile de benzer bir girişime dahil olacağını duyurması taraftarlar arasında kafa karışıklığına yol açmıştı. İlk seri token’ları satın alan taraftarlar Binance ile yapılan anlaşmayı sosyal medya üzerinden eleştirerek tepkilerini göstermişti.

Arjantin Futbol Birliği henüz karara dair resmî bir yorumda bulunmadı ve Binance ile anlaşmayı da feshetmedi. Anlaşmadan mağdur olan taraf Socios.com ise kararı sevinçle karşıladığını ifade etti.

Anlaşmamızın yürürlükte olduğunu doğrulayan bağımsız adalet sisteminin bu kararını sevinçle karşılıyoruz. $ARG fan token sahiplerinin haklarını korumak için Arjantin adalet sistemi ile gücümüzü birleştirmeye devam edeceğiz.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version