Muhabbit

Arthur Hayes: “Batma Potansiyeli Olan Tüm Kripto Para Projeleri Battı ve Bitcoin Görebileceği En Dip Noktayı Gördü”

Hayes’e göre, batma potansiyeli olan tüm kripto para projeleri battı ve batarken likidite uğruna ellerindeki tüm Bitcoin’leri sattı.

artur hayes bitcoin

artur hayes bitcoin

Kripto para borsası BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin için en kötü günlerin geride kaldığını söyledi. Hayes’e göre batma potansiyeli olan tüm kripto para projeleri battı ve batarken de likidite uğruna ellerindeki tüm Bitcoin’leri sattı. Yani Bitcoin çoktan görebileceği en dip noktayı gördü ve en kötü günleri geride bıraktı.

Kısa süre önce, podcast sunucusu Scott Melker ile yaptığı röportajda konuşan Hayes, mevcut duruma bakıldığında, iflas edebilecek hemen hemen tüm şirketlerin iflas ettiğinin vurgunu yaptı.

Bitcoin’lerini doğru yerlere vermek zorunda kalan üç grup olduğunu belirten Hayes, bunların: Merkezi borç verme ve ticaret firmaları (CEL), Bitcoin madenciliği operasyonları ve sıradan spekülatörler olduğunu söyledi.

CEL’lere özellikle değinen Hayes, bu oluşumların mali sıkıntılar yaşadığında, genellikle önce kredi çağıracaklarını, ardından da önce Bitcoin satacaklarını açıkladı ve devam etti:

“Bu kahramanlardan herhangi birinin bilançosuna baktığınızda, üzerinde Bitcoin yok çünkü ne yaptılar, iflas ederken Bitcoin’lerini sattılar.”

Kısa süre önce kendine ait blog yazısında da benzer açıklamalarda bulunan Hayes, mevcut kredi sıkışıklığı döneminde, iflastan kaçınmaya çalışan CEL’ler tarafından büyük BTC satışlarının yapıldığını açıkladı.

Bitcoin’in fiyat dalgalanmasını ve ani düşüşler yaşamasını da bu duruma bağlayan Hayes, şu ifadelere yer verdi:

“Bu başarısız kurumlar tarafından tutulan tüm Bitcoin’lerin birden fazla şirketin çöküşü sırasında satıldığını kanıtlayamam, ancak batmadan hemen önce likit kripto para teminatını tasfiye etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmış gibi görünüyorlar.”

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version