Muhabbit

Aston Martin ve Alfa Romeo Token Çıkarıyor!

Motor sporları, yeni nesil teknolojiler hakkında daha fazla kripto dostu olmaya devam ediyor!

Aston

Formula 1 takımları Aston Martin ve Alfa Romeo’nun, taraftarlara Socios.com platformunda kripto tokeni çıkaran ilk F1 takımı olduğu bildiriliyor.

İki kaynaktan gelen bilgilere göre, tokenin Socios tarafından sağlandığı ve önümüzdeki perşembe günü işlem görmeye başlayacağı bildirildi. Token sahipleri, oy verme, VIP ödüller kazanma ve özel promosyonlara hak kazanabiliyor. Ayrıca, diğer benzer tokenler gibi, bu token de borsalarda işlem yapmak için kabul ediliyor.

Bunun yanı sıra, takımlar, kripto para borsalarından elde edilen alım satım komisyonlarından pay elde edip, kasasına para koyabilir.

Her İki Takım da Heyecanlı!

Alfa Romeo Takım Patronu Fred Vasseur, taraftar tokenlarını memnuniyetle karşılamış gibi görünüyor. Vasseur, bu adımın, takımların hayranlarıyla etkileşim kurması için bir fırsat sağladığına ve gelir akışına katkıda bulunacağını düşünüyor.

Bir fan token çıkarmak, büyüyen hayran kitlemize takımla etkileşime girmenin bir yolunu sağlayacak. Bu, takipçilerimizi bize biraz daha yaklaştırmak için attığımız bir adımdır.

Aston Martin’in pazarlama müdürü Jefferson Slack de, takımın taraftar tokeni çıkarması konusunda heyecanlıydı.

Bu bize, hayranlarımıza masada bir koltuk vermek ve hikayemizi yeni ve heyecan verici bir şekilde anlatmamıza yardımcı olmak için mümkün olan en iyi fırsatı sağlıyor.

Bildiğiniz gibi Aston Martin’in bu ortaklığı sektörde ilk değil. Takımın kurulduğu ilk aylarda açıklanan sponsorlar arasında tanıdık bir sima vardı; Crypto.com

Kripto para alanında yapılan ilk ortaklık, bu iki takıma ait değil. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda McLaren, Bitci.com ile bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Bunun yanı sıra, geçtiğimiz gün Red Bull Racing, Tezos ile bir NFT tasarlama süreci için ortaklık kurduklarını açıklamıştı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version