Muhabbit

Atari Alırken Litecoin Ödeme Dönemi Başladı!

Efsanevi oyun geliştiricisi Atari ile Litecoin Foundation partnerliklerini duyurdular.

atari

Efsanevi oyun geliştiricisi Atari ile Litecoin Foundation partnerliklerini duyurdular.

Litecoin Foundation, 2008 yılında Fransız video oyunu şirketi Infogames ile birleşen oyun geliştiricisi Atari ile imzayı attıklarını açıkladı. Litecoin kurucusu Charlie Lee, “Atari’nin anılarını sevdiğini, onu heyecanlandırdığını” söyledi.

Şu anda (19.05.2020/23:00) kripto paralar içerisinden piyasa değeri ile yedinci sırada olan Litecoin, yakında çıkacak olan hibrit konsollu Atari VCS de dahil olmak üzere birçok Atari ürününü almak için kullanılabilecek.

1970’lerin başında kurulan Atari, 2020 yılına dek birçok neslin eğlence kaynağı olmaya devam etti. Kırkayak, Pacman, Mario ve onlarca oyunu hayatımıza katan Atari’nin her oyunu da mükemmel değildi tabii. E.T. adlı oyunu dünya oyun tarihine “En büyük başarısızlık” olarak adını yazdırmıştı. Satılmayan onlarca kopya New Mexico’da toplu olarak mezara girmişti.

E.T. felaketine rağmen kendini geliştirmeye ve ilerlemeye odaklanan ünlü oyun geliştiricisi, zamana ayak uydurmayı kendine kural edinmiş. Teknolojik gelişmelerden uzak kalmayan bu yapısı sayesinde kripto para dünyasına da adapte olabilen Atari, 2018 yılında kendi kripto para birimini açıklamıştı. Sonuç olarak da şirketin hisse senetleri %40’tan fazla değer kazanmıştı. Kripto para dünyasında da ilerlemesini devam ettirmeye odaklanan Atari, çok yakında kendi Token’ı olan Atari’yi çıkartacak.

Son Yazılar

Exit mobile version