Muhabbit

ATOM Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Bugün yaşanan yükseliş ile birlikte 7.77 $ seviyesine kadar çıkmayı başaran ATOM fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmiş oldu.

cosmos ATOM kripto para

Önde gelen blockchain projelerinden Cosmos (ATOM), yaşadığı yükseliş ile birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bugün yaşanan yükseliş ile birlikte 7.77 $ seviyesine kadar çıkmayı başaran ATOM fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmiş oldu.

2019’un Haziran ayında 7.28 $ seviyesi ile en yüksek değerine ulaşmış olan ATOM, yeni fiyat testlerine başlamış görünüyor. Diğer altcoinlerin yükseliş dalgası sırasında yükselişler yaşasa da ATOM bu denli bir yükseliş yaşamamıştı.

Cosmos DeFi

Bildiğiniz üzere Cosmos blockchaini son dönemin popüler ekosistemi DeFi için de oldıukça verimli bir ağ olarak öne çıkmakta. Geçtiğimiz günlerde sizlerde bir Cosmos ve Ethereum karşılaştırması sunmuştuk. Ethereum ekosisteminde oldukça sık kullanılan, hatta DeFi ekosistemini oluşturan temel uygulamaların Cosmos üzerinde hali hazırda bulunduğundan bahsederken, Messari tarafından yayınlanan ve iki ağ üzerindeki uygulamaları karşılaştıran bir görseli de sizlerle paylaşmıştık.

Stablecoinden, merkezsiz borsaya, lending platformundan DAO’ya birçok DeFi çözümü Cosmos ağında da bulunmakta.

Geçtiğimiz günlerde ise Cosmos ağında çalışan bir DeFi platformu olan Terra, Binance’te listelenmişti.

Bildiğiniz üzere DeFi ekosistemi sadece Ethereum’a ait değil. Akıllı kontratların bulunduğu diğer blockchain ağlarında da inşa edilebilen DeFi platformları, bu kontratlar aracılığı ile işlemlerin gerçekleştirilebilmesine izin vermekte.

Cosmos DeFi ile birlikte son dönemde büyük atılım Yapan Tron da birçok DeFi uygulamasını aktive ettiğini duyurmuştu. Benzer şekilde Algorand tarafından da bir DeFi adımı gelmiş ve akıllı kontratlar için ağda bir güncelleme gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Güncellemenin ardından ise ALGO kayda değer bir atış yaşamıştı.

ATOM tarafında yaşanan yükselişi nereye bağlarsınız ?Sizce ATOM tarafında yaşanan yükseliş ağ üzerinde bulunan DeFi ekosistemi ile ilgili olabilir mi?

Son Yazılar

Exit mobile version