Muhabbit

Auto1 FT, Otomobil Satışlarında Ethereum Blok Zincirini Kullanacak!

Otomobil satıcıları için finansal çözümler sunan Auto1 FT, otomobil satışlarında Ethereum blok zincirini kullanacak!

Ethereum

Ethereum

Otomobil satıcıları için finansal çözümler sunan Auto1 FT, araba satın alma işlemlerinde Ethereum akıllı sözleşmelerini kullanan ilk Avrupa şirketi oldu.

Yapılan basın açıklamasına göre Almanya merkezli firma, araç finansmanını kolaylaştırmak için blok zinciri teknolojisini kullanarak tüm evrak işlerini ortadan kaldırmayı amaçladığını belirtti.

Akıllı sözleşmeleri, satılan bir otomobilin tüm finansal sürecinde kullanacağını belirten Auto1 FT, ayrıca blok zinciri teknolojisinin güvenlikli yapısı ve şeffaflığı sayesinde maliyetleri ve hataları en aza indirgemeyi amaçlıyor.

Auto1 FT Genel Müdürü Taimur André Rashid, uygulanacak olan yenilikle alakalı şunları söyledi:

Yeni Dijital çözümümüz otomobil satıcıları için iyi bir verimlilik sağlıyor. Otomotiv sektörünün yeni standartlarına yön vereceğimizi düşünüyoruz. Akıllı sözleşmeler, satılan bir aracın finansmanıyla ilgili toplam harcamayı ve belgeleri minimuma indirecek. Blok zinciri teknolojisi sayesinde işlemlerin daha hızlı ve daha ucuz olmasının yanı sıra güvenliği de sağlanabilecek.

Bununla birlikte Rashid, blok zinciri sayesinde hataların veya karışıklıkların neredeyse imkansız olacağını düşünüyor. Sistem ayrıca, ödeme yöntemlerini, hesaplamaları, ücretleri ve çok önemli kredi puanlamasını da sağlayacak.

Auto1 FT Nedir?

Auto1 FT, otomobil satıcıları için finansal çözümler sağlayan bir firma olarak tanımlanabilir. Daha çok dijital ortamda çözüm sağlayan firmanın amacının, hem B2B hem de B2C sektörlerinde otomobil finansmanını basit, hızlı ve her şeyden önce dijital hale getirmeye çalışmak olduğunu söyleyebiliriz.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version