Muhabbit

Avalanche AVAX 17 Haziran 2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim.Sizleri çok bekletmeden AVAX teknik değerlendirme ve olası fiyat hareketlerini değerlendireceğim yazıma geçelim.

AVAX Grafik 17 Haziran 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 17.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır

Grafikte gördüğünüz mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmaktadır. Ayrıca bir tane yeşil neckline çizgimiz bulunmaktadır.

AVAX Fiyat 17 Haziran 2021

AVAX için hazırlamış olduğum son fiyat analizimde, direnç bölgelerini test edeceğini düşündüğümü yazmıştım. İlk direnç bölgesi olan 20.5 dolar seviyesine kadar yükseldikten sonra, markette yaşanan sert düşüş nedeniyle 17 dolar bölgesindeki desteğinin altına düştü. Daha önceden grafiğimizde bulunan 13 dolar seviyesindeki desteğimizden alıcı bularak burada yeni fırsatlar arıyoruz. Burada oluşacak formasyonlar ve trend kırılımlarının fiyata etkisi olacaktır.

AVAX Analiz 17 Haziran 2021

AVAX grafiğimizde Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonu bulunmakta. Bildiğiniz üzere TOBO güzel bir trend dönüş formasyonudur. Bunun yanında çalışma yüzdesi de oldukça yüksektir. Bundan dolayı bu formasyonu sizinle paylaşmazsam olmazdı.

AVAX Yorum 17 Haziran 2021

Grafiğimizde daha önceki fiyat analizlerimden aşina olduğunuz TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu bizi karşılıyor. Henüz neckline çizgimiz kırılmış durumda değil. Neckline kırılımıyla işleme girilip hedef olarak daha önce kullandığımız destek bölgemizi artık bir direnç bölgesi olarak kullanabiliriz. Neckline kırılımı olmadığı sürece formasyonumuz sadece ihtimal olarak kalacaktır. Kırılım ile işleme girdiğimizde formasyon stop yeri, sağ omuz bölgesinin altı olacaktır. Umarım TOBO formasyonu kırılım ile aktif olur ve hedefine gider.

AVAX için teknik incelemem şu an için bu şekilde, ilerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version