Muhabbit

Avalanche (AVAX), 200 Milyon Dolarlık Teşvik Fonunu Duyurdu!

Avalanche Vakfı, Avalanche blok zincirine daha fazla geliştirici getirmek için yeni fonunu açıkladı!

avalanche

avalanche

Avalanche (AVAX), DeFi ve NFT’ler için 200 milyon dolarlık teşvik fonu başlattığını duyurdu.

200 milyon dolarlık yeni yatırım fonu “Blizzard” olarak adlandırılıyor. “Blizzard” fonu Avalabs, Avalanche Foundation ve Avalanche’ın son yatırımcılarının katkılarıyla oluşturuldu. Diğer yatırımcıları sıralayacak olursak: Polychain Capital, Three Arrows Capital, Dragonfly Capital, CMS Holdings, Republic Capital, R/Crypto Fund, Collab+Currency, Lvna Capital and Finality Capital Partners.

Blizzard adlı yeni fonun amacı, DeFi, NFT ve blok zincirine yarar sağlayacak yeni projelerin geliştirilmesi olarak tanımlanabilir. Avalanche’ın yeni fonu, aynı zamanda gelecek vadeden projelere öz sermaye yatırımı veya token alımları için de kullanılacak.

Avalanche Daha Önce 180 Milyon Dolarlık Fonunu Duyurmuştu!

Avalanche 180 milyon dolarlık fonunu duyurduktan sonra fiyat olarak yeni bir ralliye başlamıştı ve yatırımcısını mutlu etmişti. Bununla birlikte Avalanche gibi birçok proje de yeni yatırım fonlarını duyurdu. Fonlarını başlatan projeler, hem kendi ekosisteminin gelişmesini sağladı hem de fiyat olarak yükselişler yaşadı.

DeFi Llama’dan alınan verilere göre 18 Ağustos’ta Avalanche’daki toplam kilitli değer (TVL), 312 milyon dolardı. Avalanche’ın şimdiki TVL’si ise 8 milyar dolar.

Avalanche CEO’su Emin Gün Sirer, başlatılan yeni fonla ilgili şunları söyledi:

Blizzard, Avalanche’ın büyümesini hızlandıracak ve Avalanche’ın diğer projelere öncülük eden insanların ilk yuvası olarak konumunu sağlamlaştırmada önemli bir rol oynayacak

Bununla birlikte Emin Gün Sirer, Avalanche ekosistemine katılan kullanıcılar, varlıklar ve uygulamalarda “inanılmaz bir büyüme” yaşadığını söyledi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version