Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 28.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

AVAX Fiyat Analizi 3-1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Sizleri fazla bekletmeden destek, direnç ve trend çizgisine değineceğim yazımıza başlayalım.

AVAX Fiyat 28 Temmuz 2021

Binance AVAX/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 2.83 dolar, en yüksek değeri ise 60.3 dolar. Şu an 12.12 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 28 Temmuz 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 28.07.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı AVAX/USDT verileridir. Ayrıca fiyatın destek ve direnç bölgelerinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

AVAX Analiz 28 Temmuz 2021

Grafiğimizde gördüğünüz mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca bir adet yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Grafikte görüldüğü gibi direnç altında işlem gören AVAX, yükselen trend çizgisiyle direnç arasında oldukça sıkışmış durumda. Fiyatın direnç bölgesini veya yükselen trend çizgisini kırması durumunda pozisyon fırsatı verecektir.

AVAX Yorum 28 Temmuz 2021

AVAX yükselen dipler yaparak, direnç bölgesine kadar yükseldi. Direnç bölgesinin oldukça verimli çalıştığını grafiğimizde görüyoruz. Bu nedenle direnç kırılımı olduğu takdirde, fiyatın üstündeki baskının azalacağını düşünüyorum. Diğer yandan yükselen trend çizgisinin olması oldukça güzel, trend altına düşmediği sürece yeni tepeler yapacaktır. Direnç bölgesiyle yükselen trend arasında oldukça az zamanı kalan AVAX için kırılım yönünü yakından takip ediyor olacağım.

AVAX için teknik değerlendirmelerim şu an için bu kadar. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version