Muhabbit

Avalanche AVAX Desteğine Göz Kırpıyor

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avax fiyat analizi 4-1200

Herkese iyi akşamlar, bu yazımda AVAX fiyat grafiğinin son durumuna bakacağız. Aslında başlığa baktığınızda bugün hangi konuda konuşacağımızı az çok anlıyorsunuzdur. Sizi çok da bekletmeden analiz kısmımıza geçip grafiğe bakalım.

AVAX Fiyat 18 Eylül 2022

AVAX geçtiğimiz hafta 20 dolar seviyesinin üzerinde seyrediyordu. Ancak kripto para piyasasındaki düşüşler AVAX’da da etkili oldu ve fiyat 20 dolar seviyesinin altına geriledi. Yazıyı hazırladığım sırada 17,90 dolar bölgesinden işlem görüyor.

AVAX Grafik 18 Eylül 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 18.09.2022. 12 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli Avalanche (AVAX) süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 12 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

AVAX Analiz 18 Eylül 2022

Grafikteki yeşil bölgeler AVAX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Önceki AVAX grafiklerimden farklı olarak bugün 18 dolar bölgesindeki desteği de grafiğe ekledim. Aslında burası kısa/orta vadeli diyebileceğimiz bir bölge, bundan dolayı grafiğe eklemeyi pek düşünmüyordum. Ancak son zamanlarda fiyat burayı sıkça ziyaret ettiği için önemi biraz daha artmış durumda.

Yukarıda da dediğim gibi fiyat son zamanlarda 18 dolar bölgesini sıkça test etmekte. Haliyle akıllara burası kırılırsa alt destek neresi sorusu geliyor. Kısa vadede baktığımızda 16 dolar bölgesi ilk desteği olacaktır (küçük zaman diliminde olduğu için grafiğe eklemedim). Ancak burası kısa vadeli olduğu için fiyatı ne derecede tutar ona bir şey demek zor. Bundan dolayı benim takip edeceğim asıl yer 14 dolar seviyesindeki destek bölgesi olacaktır. Burası orta/uzun vadede fiyatın yaptığı son dip bölgesi olduğu için ekstra bir önem arz etmekte. Fiyatın buradan tepki alacağını düşünüyorum. Ama umarım bu tepkiden sonra bu desteğini de kırarak yeni dip yapmaz.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version