Muhabbit

Avalanche AVAX Destek Bölgesini Test Etti

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Bu akşamki yazımda Avalanche (AVAX) fiyat grafiğindeki son gelişmeleri inceleyeceğim. Bir önceki Avalanche fiyat analizi yazımda fiyatın destek bölgesini (14 dolar seviyesi) test ettiğini belirtmiştim. Sonrasında da fiyat yükselerek orta vadedeki direncini geçti ve burayı destek haline getirdi. Şimdi de bu bölgeyi retest ediyor. Bir önceki Avalanche fiyat analizi yazımda buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

AVAX Fiyat 3 Kasım 2022

Avalanche son bir haftadır oldukça güzel bir yükseliş trendi tutturdu. Bu yükseliş trendi ile birlikte fiyat 20 dolar bölgesine kadar yükseldi. Yazıyı hazırladığım sırada 18,40 dolar bölgesinden işlem görüyor.

AVAX Grafik 3 Kasım 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 03.11.2022. 12 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli Avalanche (AVAX) süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 12 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

AVAX Analiz 3 Kasım 2022

Grafikteki yeşil bölgeler AVAX’ta takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafiğe göz gezdirdiğimizde bu bölgelerin şu ana dek güzel bir şekilde çalıştığını görmekteyiz. Bu yüzden şimdilik bu bölgeler üzerinde düzenleme yapmayacağım.

Grafiğe baktığımızda fiyatın 18 dolar bölgesindeki direncini kırıp burayı bir destek bölgesi haline getirdiğini görmekteyiz. Şimdi de fiyat burayı test etmekte. Bana göre şu anki tek sorun fiyat burayı test ederken bu bölgenin altına sarkmış olması (mum fitili). Bu tarz testlerde fiyatın alta sarkmış olması bana göre bu bölgelerin gücünü nispeten azaltıyor. Ancak şu an burası kırılmadığı için kısa vadede henüz bir tehlike bulunmuyor. Şimdilik önümüzdeki en büyük engel 22 dolar bölgesi olarak görünmekte. Umarım ilerleyen zamanlarda fiyatın orayı kırdığı bir fiyat analizi yazısı da hazırlarım.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version