Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 12.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki fiyat analizi yazımda Avalanche fiyat grafiğini inceleyeceğim. Avalanche için son boğa döneminin yıldızlarından biri diyebiliriz. Gerek teknolojisi ile gerekse fiyat performansı ile adından sıkça söz ettirdi. Bu yazıda işin teknoloji kısmına bakmayacağım, sadece grafikte oluşan son gelişmeleri birlikte inceleyeceğiz.

AVAX Fiyat 12 Aralık 2021

Geçtiğimiz ay 140 dolar seviyesini geçen Avalanche bu bölgede tutunamadı ve fiyatında düşüşler yaşandı. Son zamanlarda fiyatı 80 doların altına sarksa da şu an 86.12 dolar seviyesinden işlem görmekte.

AVAX Grafik 12 Aralık 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 12.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören AVAX kontratına ait fiyat grafiği. Grafik TradingView’den alınmıştır ve 4 saatlik zaman dilimindedir.

AVAX Analiz 12 Aralık 2021

Grafikteki yeşil bölgeler AVAX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bunlar aslında büyük zaman dilimindeki önemli bölgeler. Siz daha kısa vadeli işlem yapıyorsanız bu bölgelerin arasına farklı bölgeler ekleyebilirsiniz.

Bugün üzerinde duracağımız konu 80 dolar bölgesindeki destek ve grafikteki düşen trend. İlk olarak destekten başlayalım, son günlerde fiyat bu bölgeyi 3 defa test etmiş durumda. Aslında geçmiş zamana bakarsak yine bu bölgenin düzgün bir şekilde çalıştığını görmekteyiz. O yüzden şu an için (kısa/orta vadede) bu bölge bizim için kritik.

İki konumuz ise düşen trend, fiyat bu trendi şimdiye dek 3 defa test etmiş durumda. Aslında kitabi bilgilere göre bu sayı yeterli. Ancak ben riski azaltmak adına bir test gelmesini daha bekleyeceğim. Eğer ki düzgün bir test gelmeden kırarsa kırdıktan sonraki hareketlerini takip edeceğim (trendi retest ediyor mu gibi).

AVAX Yorum 12 Aralık 2021

AVAX’daki fiyat düşüşünün ardından güzel bir destek bölgesine geldi. Haliyle buradan tepki alması muhtemel olduğu için dönüş göstergeleri arıyoruz. Fiyat düşen trendi bir kere daha test ederse bu trend bizim için oldukça önemli olacak.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version