Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 20.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Avalanche (AVAX) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Son düşüşlerden diğer altcoinlerde olduğu gibi AVAX da olumsuz bir şekilde etkilendi. Avax fiyat 14 dolardaki desteğine kadar geriledi. Fiyat bu bölgeye en son Ağustos 2021 tarihinde gelmişti. Şimdi grafiğinin son durumuna birlikte bakalım.

AVAX Fiyat 20 Haziran 2022

AVAX yaklaşık 1 ay kadar 21 dolar desteğinin üzerinde tutunmayı başarmıştı. Ancak sonrasında bu desteğini kırdı ve 14 desteğine kadar geriledi. Yazıyı hazırladığım sırada 16,80 dolar bölgesinden işlem görüyor.

AVAX Grafik 20 Haziran 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 20.06.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli Avalanche (AVAX) süresiz kontratına ait fiyat verileri. Bugün orta vadede inceleyeceğimiz için 4 saatlik zaman dilimini kullandım. Grafik TradingView’den temin edilmiştir.

AVAX Analiz 20 Haziran 2022

Grafikteki yeşil bölgeler orta/uzun vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. 21 dolar desteği yaklaşık 1 ay kadar fiyatı tutabildi. Sonrasında Bitcoin’in 29.000 dolar desteğini kırmasıyla birlikte AVAX da bu desteğini kırdı ve 14 dolardaki desteğine kadar geriledi. Yukarıda da belirttiğim gibi fiyat en son buraya yaklaşık 1 yıl önce gelmişti.

Grafiğe baktığımızda fiyat 14 dolardaki desteğinden bir tepki almış olduğunu görmekteyiz. Ancak bu tepki düşüş trendini son bulduracak bir düzeyde değil henüz. Fiyat henüz yüksek bir tepe yapabilmiş değil. Yani bir önceki tepesinden daha düşük bir tepe yapmış durumda. AVAX için bir süre daha kısa vadeli işlemler kovalayacağım.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version