Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 21.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

AVAX Fiyat Analizi 3-1

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Avalanche (AVAX)’ı inceleyeceğim. Hangi coini incelesem diye düşünürken hem uzun süredir AVAX fiyat analizi hazırlamadığımı gördüm hem de grafiği hoşuma gittiği için bugün ona yer vermek istedim.

AVAX Fiyat 21 Ekim 2021

Son birkaç gündeki altcoin artışlarına AVAX da ayak uydurdu ve 52 dolar seviyesine kadar düşmüşken buradan tepki alarak 64 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ancak bu bölgedeki direncin de etkisiyle bir düzeltmeye gitti ve yazıyı hazırladığım saatte 60,40 dolar seviyesinden işlem görmekte.

AVAX Grafik 21 Ekim 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 21.10.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Bugünkü grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir ve FTX borsasında listeli AVAXPERP kontratına ait fiyat verileridir. Grafik TradingView’den temin edilmiştir.

AVAX Analiz 21 Ekim 2021

Grafikteki yeşil bölgeler AVAX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç seviyelerini göstermektedir. Grafik 4 saatlik olduğu için bu bölgelere orta vadeli diyebiliriz.

Bugün üzerinde duracağımız konu 64 dolar seviyesindeki direnç bölgesi. Son birkaç günde yaşadığımız yükselişin burada son bulduğunu görmekteyiz. Daha doğru son buldu demeyelim de fiyatın buradan düzeltmeye gittiğini görmekteyiz. Çünkü şu anki mumlara baktığımızda düşüş 58 dolar seviyesindeki daha küçük zaman dilimine ait bir destek bölgesinde durmuş. Fiyat küçük zaman dilimindeki bir alt desteğine inerek düzeltme yaptığını söyleyebilirim.

Üst paragrafta kısa vadeli olarak konuştum. Orta vadeli olarak bakacak olursak 64 dolardaki direncin kırılması fiyatı rahatlatacağını düşünüyorum.

AVAX Yorum 21 Ekim 2021

Yukarda biraz bullish konuştum. Ancak bunları düşünürken ve uygularken körü körüne yükseliş ihtimaline bağlı kalmayacağım. Her ihtimale karşı 53 ve 52 dolar bölgesini de yakından takip edeceğim. Umarım fiyat buradaki desteğini kırmaz. Kırdığı takdirde burada yazdıklarım yerini yeni bir stratejiye bırakmak durumunda kalır.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version