Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 25.04.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche fiyat analizi 1

Bugünkü fiyat analizi yazımda Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Son dönemlerde piyasaya yön veren BTC ETH analizlerine yönelsem de bugün bunların dışına çıkmak istedim. Şimdi AVAX grafiğinin son durumuna bakalım.

Avalanche AVAX fiyat grafiği 25.04.2021. Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır

Yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimiz. Önceki fiyat analizi yazılarımı takip edenler bilir AVAX için bu bölgeleri uzun zamandan beri takip ediyoruz zaten. Bu destek ve dirençler daha büyük zaman diliminde hazırlandığı için saatlik zaman diliminde biraz büyük durmaktalar.

Şimdi duruma bakacak olursak fiyat 23 dolar bölgesindeki dinç bölgesini kırmaya çalışmakta. İkinci testi olduğundan dolayı kırmasını daha olası görüyorum. Ancak bizim için şu an daha önemli olan durum ise bir düşen trendin olması. Eğer fiyat şu an bulunduğu direnci kırabilirse bu trendin tekrar test edileceğini düşünüyorum. Ancak kısa dönemde güzel bir yükseliş görmemiz için bu trendin kırılabilmesi oldukça önemli. Belki de bu trend üzerinde bir TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu oluşturacak. Fiyat burayı tekrar test edene kadar yakın takipte kalmakta fayda var.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version