Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 01.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Son AVAX fiyat analizimi ATH (All Time High) öncesinde hazırlamıştım. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelemeye başlayalım.

AVAX Fiyat 1 Ekim 2021

Eylül ayı içerisinde en düşük değeri 32.2 dolar, en yüksek değeri ise 79.8 dolar şeklindeydi. Ekim ayı mum açılışı 66.6 dolar olan AVAX şu an 68.08 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 1 Ekim 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 01.10.2021. 1 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının sağladığı AVAX/USDT verileri kullanılarak hazırlanan grafiğimiz logaritmik ayarlardadır. 1 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil düşen trend çizgimiz bulunmaktadır. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir.

AVAX Analiz 1 Ekim 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimizi belirtmektedir. Düşen trend çizgimizin destek bölgesine yakın seviyede kırılması trade edenler için oldukça olumlu bir durum oldu. İlk direnç bölgesine kadar yükselen AVAX trend kırılımıyla %5 oranında değer kazandı. Şu an 70 dolar direnç bölgesinin altında işlem gören AVAX için direnç bölgesine alarm kurmak mantıklı olacaktır. 70 dolar direnç bölgesinin kırılması durumunda diğer dirençler hedeflenebilir.

AVAX Yorum 1 Ekim 2021

Düşen trend çizgimizin kırılmasıyla birlikte fiyatın üzerindeki baskının azalacağını düşünüyorum. Olumlu haber akışı nedeniyle sıklıkla ivmeli yükselişler gerçekleştirmesi yatırımcılarının hoşuna gitmekte. Güncel haberlerden anında haberdar olmak için projenin twitter hesabını ve muhabbit.com sayfasını takip edebilirsiniz. Son AVAX fiyat analizimi hazırladığımda 50 dolar direnç bölgesinde olan Avalanche için ”50 dolar direnç bölgemizin kırılması durumunda ATH beklentim olacaktır.” şeklinde yorum yapmıştık. Beklediğimiz şekilde gerçekleşti ve yatırımcısını sevindirdi. 10 Eylül tarihli AVAX fiyat analizini okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Umarım ivmeli yükselişi devam eder ve daha yüksek seviyelerde görebiliriz.

Avalanche için teknik göstergeler bu şekildeydi. Teknik incelememizi değerlendirenleri tebrik eder başarılı işlemler dilerim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version