Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 03.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avalanche fiyat analizi 4

avalanche fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Teknik açıdan oldukça olumlu görünen AVAX grafiğini değerlendireceğim. Ayrıca grafiğimizi teknik açıdan inceledikten sonra olası fiyat hareketlerini değerlendirmek için oluşturulabilecek stratejilere değineceğim. Şimdi sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza başlayalım.

AVAX Fiyat 3 Nisan 2022

Nisan ayının başlamasıyla birlikte 100 dolar seviyesinin üzerine çıkan AVAX bu seviyede kalıcı olmaya çalışıyor. Analiz kısmında teknik olarak değerlendirmesini yapacağımız Avalanche grafiğinde yükselen dip seviyeleri yardımıyla oluşan yükselen trend çizgisi bulunmakta. Yükselen trend çizgisi fiyat grafiğinde oldukça olumlu karşılanır.

AVAX Grafik 3 Nisan 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 03.04.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz Binance borsasının AVAX/USDT paritesi kullanılarak TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 2 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizin üzerinde bir adet yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

AVAX Analiz 3 Nisan 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Grafiğimize baktığımız zaman destek ve direnç bölgelerinin oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Aynı şekilde yükselen trend çizgimizde 5 temaslı olup oldukça güzel çalışmakta.

Yükselen trend çizgisi, yükselen dip seviyeleri yardımıyla oluşmaktadır. Fiyat açısından oldukça olumlu karşılanan yükselen trend çizgisine yapılan temas kadar temaslar arasındaki mesafe de oldukça önemlidir. AVAX grafiğimize baktığımız zaman oldukça güvenilir bir yükselen trend çizgisi görmekteyiz.

Yükselen trend çizgisinin üzerinde işlem gördüğü sürece 109 dolar ve 125 dolar olmak üzere iki direnç bölgesi hedeflenebilir. Avalanche grafiğinde yeni işlem açmayı düşünenler yükselen trend çizgisine yaklaşmasıyla yakın stoplu şekilde pozisyon düşünebilir.

AVAX Yorum 3 Nisan 2022

Avalanche grafiği hakkında güncel yorumum yükselen trend çizgisinin takip edilmesi üzerine olacaktır. Yükselen trend çizgisinin fiyat açısından ne kadar önemli olduğunu daha önceki fiyat analizlerimde sıklıkla anlattım. Son olarak 16 Mart 2022 tarihli AVAX grafiğimizi takip eden okurlarımızı tebrik ederim. AVAX grafiğinde düşen trend çizgisini incelemiştik ve düşen trend kırılımı sonrası %47 oranında değer kazandı. 16 Mart 2022 tarihli Avalanche fiyat analizimi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Avalanche AVAX fiyat grafiği 03.04.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

AVAX grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim yazım bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version