Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 04.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Markette yaşanan sert düşüş ile birlikte birçok coin ciddi düşüşler yaşadı. AVAX grafiğine baktığım zaman, takip ettiğimiz yapının bozulmadığını görüyoruz. Güvenli alım bölgesine nedeniyle yeni alım yapmayı düşünenler için fırsat olabilir.

AVAX Fiyat 4 Aralık 2021

Kasım ayında 147 dolar seviyesine kadar yükselen AVAX bu seviyeden tepki aldı. Kasım ayı mum kapanışı 120.4 dolar seviyesinde gerçekleştirdi ve şu an 90.4 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 4 Aralık 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 04.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının verileri kullanılarak hazırlanan grafiğimizde AVAX/USDT paritesi kullanılmıştır. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca grafiğimiz üzerinde bir adet yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimizin alt tarafında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

AVAX Analiz 4 Aralık 2021

AVAX grafiğimizi uzun bir süredir aynı şekilde takip ediyoruz. Grafik üzerinde bulunan destek, direnç ve trend çizgisi, yaşanan düşüşte bizlere yardımcı olmuş görünüyor. Düşüş ile birlikte 76.5 dolar seviyesine kadar gerileyen AVAX yükselen trend çizgisinden tepki aldı. 20 Kasım tarihli AVAX fiyat analizimizde ”Grafik üzerinde bulunan destek bölgelerine gelmesi durumunda parçalı alımlar yapmak mantıklı olacaktır.” şeklinde analiz kısmına yazmıştım. 20 Kasım tarihli AVAX fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yaşanan düşüş ile birlikte tüm alım emirlerim doldu ve artık beklediğimiz seviyelere yükseliş görebiliriz. Fibonacci aracını kullanarak hazırladığım direnç seviyeleri iyi şekilde çalıştığını görmekteyiz. 127 dolar seviyesinde bulunan direnç seviyesini, fiyat o bölgeye ulaşmadan hazırlamıştık. Aynı şekilde 170-175 dolar seviyesini şimdiden takip ediyor olacağım. Bu seviyeden tepki alınması durumunda hedef olarak kullanabiliriz.

AVAX Yorum 4 Aralık 2021

Yaşanan sert düşüşlerin ardından, grafiklerde uygun yapıların oluşması beklenilir. AVAX grafiğimizde yükselen dip seviyeleri sayesinde oluşan yükselen trend çizgisi bizlere yardımcı olacaktır. Umarım bu seviyeden tepki alınır ve tekrar ivmeli bir yükseliş görebiliriz.

AVAX grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketlerini incelediğim yazımız bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version