Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 07.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Gün içerisinde ATH (All Time High) yapan AVAX, yatırımcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Fiyat grafiğinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte Avalanche fiyat analizimizi güncelleyeceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

AVAX Fiyat 7 Kasım 2021

Gün içerisinde 81 dolar seviyesini aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan AVAX, şu an 83.1 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 7 Kasım 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 07.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasında listeli AVAX/USDT paritesine aittir. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafik üzerinde bir adet yükselen yeşil trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

AVAX Analiz 7 Kasım 2021

AVAX grafiğinde takip ettiğim destek bölgelerini mor alanlar ile belirtim. Grafikteki destek bölgelerine baktığımız zaman oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Bu nedenle destek seviyelerini kendi grafiğiniz üzerine çizerek yakından takip edebilirsiniz. Yükselen trend çizgisine baktığımız zaman 5 temaslı oldukça güvenilir bir trend çizgisi bizleri karşılıyor. AVAX yükselen trend çizgisini kaybetmediği sürece teknik açıdan bir sıkıntı bulunmuyor. Bugün gerçekleşen ATH seviyesine değinecek olursak, 80 dolar bölgesi artık destek olarak bizlere yardımcı olacaktır.

ATH gerçekleşmesiyle birlikte önümüzdeki direnç bölgelerini Fibonacci aracını kullanarak belirleyebiliriz. Önümüzdeki ilk güçlü direnç bölgesini 100 dolar olarak takip ediyorum. 100 dolar direnç bölgesi aynı zamanda psikolojik bir direnç bölgesidir. Bu nedenle 100 dolar seviyesine yükselmesi durumunda yakından takip edilmelidir. Bir diğer takip ettiğim direnç bölgesi ise 127 dolar olacaktır.

AVAX Yorum 7 Kasım 2021

Analiz kısmında Avalanche grafiğimizi kapsamlı olarak inceledik. Fiyat grafiğimizin Fibonacci direnç seviyelerini test etmesi zaman alacaktır. Bu nedenle grafik üzerine alarm kurmak ve bildirimleri açmak mantıklı olacaktır.

Avalanche grafiğimiz için teknik değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version