Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 10.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avalanche fiyat analizi 4

avalanche fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. 3 Nisan 2022 tarihinde hazırladığım AVAX grafiğini güncelleyeceğim. Ayrıca güncel Avalanche grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri değerlendireceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

AVAX Fiyat 10 Nisan 2022

Yükselen trend çizgisini kıran AVAX, 80 dolar seviyesine kadar geriledi. 96 dolar seviyesinde yükselen trend çizgisi kırıldı ve %15 oranında düşüş gerçekleşti. Şu anki verilere baktığımız zaman AVAX 84,94 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 10 Nisan 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 10.04.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

2 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca grafiğimizde Binance borsasının sağladığı AVAX/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafik üzerinde görüldü gibi bir adet yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir.

AVAX Analiz 10 Nisan 2022

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. Destek ve direnç bölgelerimizin dışında grafik üzerinde bulunan yükselen trend çizgisinin önemine değinerek teknik analizimize başlayalım. Yükselen trend çizgisine yapılan temas ve temaslar arasındaki mesafe oldukça önemlidir. Trend çizgisinin güvenilirliğini belirlerler, grafiğimizde bulunan yükselen trend çizgisi oldukça güvenilir olduğunu son AVAX fiyat analizinde belirtmiştim. Yükselen trend çizgisinin kırılmasıyla fiyat üzerinde satış baskısı oluştu ve %15 oranında düşüş yaşandı.

Grafiğimizin güncel durumunu değerlendirecek olursak, bu tarz güvenilir yükselen trend çizgilerinin kırılımı ardından destek bölgesinden alınan tepkiyle trend çizgisine kadar bir yükseliş görebiliriz. Bu nedenle destek seviyelerini takip ederek, destek altında zarar kesilecek şekilde işlem açılabilir.

AVAX Yorum 10 Nisan 2022

Analiz kısmında belirttiğim gibi destek bölgesinden tepki alınması durumunda 100 dolar seviyesinin üzerine çıkacaktır. AVAX grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizi yazım bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version