Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 14.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avax fiyat analizi 4-1200

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. AVAX grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini değerlendireceğim fiyat analizi yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

AVAX Fiyat 14 Temmuz 2022

2022 yılında en düşük değeri 13,71 dolar olan AVAX, şu an 18,19 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 14 Temmuz 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 14.07.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz Binance borsasının AVAX/USDT paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Ayrıca grafiğimiz TradingView aracılığıyla temin edilmiştir. Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. 22 dolar direnç bölgesinden alınan tepkiler ise ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

AVAX Analiz 14 Temmuz 2022

Şu an 16 dolar destek seviyesi ile 22 dolar direnç bölgesi arasında işlem gören Avalanche yakından takip edilmeli. 22 dolar direnç bölgesine baktığımız zaman güçlü bir tepki bölgesi olduğunu anlıyoruz. Güçlü direnç bölgesinin aşılması AVAX için oldukça önemli. Direnç bölgesinin aşılması ile fiyatın üzerindeki baskı azalacaktır.

Grafiğimizde destek ve direnç bölgeleri dışında takip edebileceğimiz herhangi bir formasyon yok. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerini takip etmeliyiz. Umarım 22 dolar seviyesi aşılır ve AVAX yatırımcılarını mutlu eder.

AVAX Yorum 14 Temmuz 2022

AVAX grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version