Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 15.02.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avalanche fiyat analizi 4

avalanche fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Avax grafiğini teknik açıdan ele alacağız ve olası fiyat hareketlerini değerlendirmeye çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarımıza geçelim.

AVAX Fiyat 15 Şubat 2022

100 dolar seviyesine tekrar yaklaşmakta olan AVAX, şu an 89,12 dolar seviyesinde işlem görmekte. En son 5 Ocak 2022 tarihinde 100 dolar seviyesinin üzerinde işlem gören AVAX, kısa süre içerinde 100 dolar seviyesinin üzerine çıkacak gibi görünüyor. Detaylı fiyat incelememi analiz kısmında yapacağım.

AVAX Grafik 15 Şubat 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 15.02.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğim 4 saatlik zaman diliminde ve Binance borsasının sağladığı AVAX/USDT paritesine aittir. Ayrıca grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Destek ve direnç bölgelerimizin yanında bir adet yeşil yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

AVAX Analiz 15 Şubat 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyorum. Destek ve direnç bölgelerimizden daha önemlisi grafiğimizde bulunan yükselen trend çizgisine 4 temas bulunmaktadır. Oldukça güvenilir görünen yükselen trend çizgimiz fiyat açısından oldukça önemli. Yükselen dip bölgeleri sayesinde oluşan yükselen trend çizgisi fiyat açısından oldukça iyi karşılanır.

AVAX grafiğimiz için 100 dolar seviyesi oldukça önemli, aynı zamanda psikolojik bir direnç görevi gören 100 dolar seviyesinin kısa sürede kazanılması fiyatın üzerindeki baskıyı azaltacaktır. 100 dolar direnç bölgesinin aşılması durumunda güçlü bir destek olarak yatırımcısını sevindireceğini düşünmekteyim.

AVAX Yorum 15 Şubat 2022

Grafik üzerinde hedef olarak alınabilecek seviyeler direnç bölgeleridir. 100 dolar ve 117 dolar seviyelerinde direnç bölgelerimiz bulunmaktadır. Fiyatın, yükselen trend çizgisinin altına inmediği sürece direnç bölgelerini test edeceğini düşünmekteyim.

AVAX grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketlerini incelediğim yazımız bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version