Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 18.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

avax fiyat analizi 4-1200

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. AVAX grafiğindeki olası fiyat hareketini ve teknik göstergeleri değerlendireceğiz. Fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında inceleyeceğimiz AVAX fiyat analizine başlayalım.

AVAX Fiyat 18 Ekim 2022

15,5 dolar destek ve 16,5 dolar direnç bölgesi arasında bulunan Avalanche, şu an 15,93 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 18 Ekim 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 18.10.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz, Binance borsasının AVAX/USDT paritesine aittir. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde destek, direnç ve düşen trend çizgisi mevcut. Fiyatın, düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

AVAX Analiz 18 Ekim 2022

Grafik üzerinde bulunan destek ve direnç bölgeleri mor alanlar ile gösterilmiştir. Geçtiğimiz saatlerde 16,5 dolar direnç seviyesine kadar yükselen Avalanche, direnç bölgesi ve düşen trend çizgisinin kesişiminden tepki aldı. 16,5 dolar seviyesinde güçlü direnç bölgesinin dışında düşen trend çizgisinin bulunması, fiyatın üzerinde baskı oluşturmakta. Bu seviyenin aşılması durumunda, kırılan direnç bölgesi destek bölgesi olarak çalışacaktır. Ayrıca düşen trend çizgisinin de sonlanması fiyat açısından oldukça önemli.

Güncel AVAX grafiğini düşen trend çizgisine alarm kurarak takip etmek mantıklı olacaktır. Düşen trend çizgisinin kırılması durumunda, trend altında zarar kesilecek şekilde pozisyonlar düşünülebilir.

AVAX Yorum 18 Ekim 2022

Grafiğimizde bulunan destek, direnç ve düşen trend çizgisine baktığımız zaman oldukça iyi çalıştıklarını görmekteyiz. Bu seviyeleri kendi grafiğinize ekleyerek, takibe alabilirsiniz.

AVAX grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version