Muhabbit

Avalanche AVAX Fiyat Analizi 20.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. Neredeyse her gün yeni ATH (All Time High) tazeleyen AVAX yatırımcılarını sevindirmeye devam ediyor. Son AVAX fiyat analizimizden sonra fiyat grafiğinde yaşanan gelişmeleri ve güncel fiyat grafiğini değerlendireceğimiz yazımıza geçelim.

AVAX Fiyat 20 Kasım 2021

Geçtiğimiz günlerde 100 dolar seviyesini geçen AVAX şu an 120.41 dolar seviyesinde işlem görmekte. Ayrıca şu an bulunduğu bölge, tüm zamanların en yüksek seviyesi!

AVAX Grafik 20 Kasım 2021

Avalanche AVAX fiyat grafiği 20.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı AVAX/USDT paritesine aittir. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt tarafında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

AVAX Analiz 20 Kasım 2021

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar, AVAX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. Son AVAX fiyat analizimizi değerlendirmekle analiz kısmına başlayalım. 81 dolar seviyesini aşarak ATH (All Time High) gerçekleştirdiği gün hazırladığım fiyat analizinde ”80 dolar bölgesi artık destek olarak bizlere yardımcı olacaktır.” şeklinde belirtmiştim. 100 dolar direnç bölgesine kadar yükselmesinin ardından, 80 dolar seviyesine kadar geriledi ve tepki aldı. Fiyat analizi yazımızda takip ettiğim direnç seviyelerini 100 dolar ve 127 dolar şeklinde belirtmiştim. AVAX 80 dolar seviyesinden şu an bulunduğu bölgeye kadar %50 oranında değer kazanmış durumda. 7 Kasım tarihli AVAX fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumunu değerlendirecek olursak, 127 dolar direnç bölgesine yaklaştığımızı hatırlatmak isterim. AVAX yatırımcıları genellikle uzun vadeli düşünmekte. Bu nedenle 127 dolar direnç bölgesinden tepki alınması durumunda yeni alımlar için fırsat verebilir. Grafik üzerinde bulunan destek bölgelerine gelmesi durumunda parçalı alımlar yapmak mantıklı olacaktır. 100 dolar ve 127 dolar seviyelerini Fibonacci aracını kullanarak belirlemiştik. Aynı şekilde beklediğim bir diğer Fibonacci direnç seviyesi 170-175 dolar aralığı olacaktır.

AVAX Yorum 20 Kasım 2021

AVAX grafiğimizin detaylı incelemesini analiz kısmında yaptık. Direnç bölgesi olarak beklediğimiz 127 dolar seviyeden tepki alması durumunda, destek bölgelerinde ekleme yapmak düşünülebilir. Umarım destek bölgesindeki alıcıları toplayarak, 170-175 dolar yolculuğu kısa sürede başlar.

AVAX grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketlerini incelediğim yazımız bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version