Muhabbit

Ava Labs’ın Yeni Web3 Platformu Core Web’in Beta Sürümü Yayında! Peki Core Web Nedir?

Kullanıcıların; Avalanche, Avalanche subnet’ler ve Ethereum’da sorunsuz bir web3 deneyimi yaşamaları için kapsamlı ve ücretsiz bir komuta merkezi olarak tanıtılan Core Web artık yayında!

Ava Labs Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, Twitter hesabından yeni web3 platformu Core Web’in beta sürümünü tanıttı. Kullanıcıların; Avalanche, Avalanche subnet’ler ve Ethereum’da sorunsuz bir web3 deneyimi yaşamaları için kapsamlı ve ücretsiz bir komuta merkezi olarak tanıtılan Core Web artık yayında!

Core Web, ücretsiz ve kişisel bir cüzdan (self-custodial) olan Core tarayıcı uzantısıyla kullanım için optimize edildi. Web3 kullanıcılarının; dApp’ler, subnet’ler, NFT’ler, Avalanche Bridge, Layer2, Bitcoin ve EVM tabanlı blok zincirlerine direkt erişim sağlaması için ana bileşen görevini üstlenen Core Web, Emin Gün Sirer’in deyimiyle tam bir komuta merkezi!

İlginizi çekebilir: Core Wallet Nedir? Hangi Blok Zincirlerini Destekliyor?

Peki komuta merkezi nedir ve cüzdandan farkı nedir?

Dijital cüzdan Core App ile paralarımızı görebilir, saklayabilir ve başkalarına gönderebiliriz. Core App farklı zincirlerdeki farklı tokenları da algılar ve bu nedenle kullanıcıların tokenları manuel olarak eklemesine gerek kalmaz. Bir komuta merkezi olarak işlem yapılan Core Web’te ise, tüm ögeler birleştirilmiştir. Üst kısımda saydığımız ağlar ve ürünler dahilinde cüzdanlar, portfoy trackers ve dApps’ten gelen tüm bilgiler komuta merkezinde birleştirilir. Kullanıcılar eskisi gibi cihazlar ya da web sayfaları arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan Core Web’te bütünsel bir görünüm elde edebilirler.

NFT’ler

Core Web, NFT koleksiyonlarını da destekler. NFT’leri görüntülemeyi, göndermeyi ve almayı kolaylaştırır. NFT koleksiyonlarınızı bir arada görüntülemenizi sağlar ve yakında eklenecek olan uygulama içi alım-satım özelliğini kullanmanıza olanak tanır.

Portfoy Tracker

Core Web aynı zamanda bir portfoy tracker gibi de kullanılabilir. Core kullanıcıları varlık koleksiyonlarını ve değerlerini izleyebilirler. Yakında eklenecek olan DeFi özellikleriyle, Core içinde DeFi ürünlerini kullanmak da oldukça kolay hale getirilecek.

dApp’ler

Ayrıca dapp’lerin kullanımı da diğer dapp’lerde olduğu gibi merkeziyetsizdir ve zincir üzerinde (on-chain) gerçekleşir. Böylece kullanıcıların farklı dapp arayüzlerinde gezinmelerine gerek kalmaz. Ayrıca dapp’ler Avalanche, Bitcoin ve Ethereum ağları için tamamen optimize edilmiştir. Core Web, kullanıcıların web3 deneyimleri ne olursa olsun; DeFi, NFT, oyun uygulamaları ve subnet’lerden tam olarak yararlanmak için en iyi seçim olabilir.

Avalanche ve Bitcoin arasındaki köprüleri destekler ve Avalanche ağına taşınan Bitcoin’in DeFi platformlarında kullanım ve yönetimine olanak sağlar.

Yine çok önemli bir özellik olarak Core, soğuk cüzdanda lider girişim Ledger için tam desteğe sahiptir. Size ait ve özel kalması gereken her bilgi Ledger ile güvende kalır.

Web3’ün kaotik yapısı, Core Web’in cüzdan ötesi sunduğu çözümler ile tüm kullanıcılar için aşılabilir görünüyor. Core Web ile web3 dünyası, bugüne kadar başka hiçbir büyük teknoloji sürümünün yapamadığı şekilde kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Web3 deneyimini Core Web’te yaşamak için Core uzantısını eklemeniz ve core.app sitesine girmeniz yeterli. İsterseniz deneyimlerinizi buradan da paylaşabilirsiniz.

Emin Gün Sirer’in de ifade ettiği gibi gelecek multi chain ve multi coin sistemlerle şekilleniyor. Core Web, bu yeni evrende çoklu zincir yönetimi için tasarlanmış en ideal web3 çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version