Muhabbit

Avalanche, Dijital Sanatçılar İçin Yeni Bir NFT Girişimi Başlattı!

Avalanche bu sefer dijital sanatçıları desteklemek için girişim başlattı.

Avalanche Vakfı, dijital sanatçıları desteklemek ve Avalanche NFT ekosisteminin büyümesini hızlandırmak için “Avaissance” girişimini başlattı.

Avaissance, 2 farklı bileşen üzerine yoğunlaşan bir girişimdir. Bu bileşenler; 50’den fazla sanatçı için Artist in Residence (AIR) programı ve yeni nesil Avalanche sanatını başlatacak Mona Lisa girişimidir (MLI). Avaissance, sanatçıların parlamasını sağlayarak ve ekosistemin ivmesini arttırarak Avalanche NFT’lerine Rönesansı getirmeyi amaçlıyor. Sanatçılar, Avalanche ekosisteminin hızından, güvenilirliğinden ve düşük işlem ücretlerinden zaten şu anda faydalanabiliyor. Bu özellikler de NFT oluşturulmasını çok kolaylaştırıyor. Avaissance ise Avalanche NFT’lerini henüz ulaşmadığı bir seviyeye taşımayı hedefliyor.

Artist-in-Residence (AIR) programı

28 Nisan 2023 tarihinden itibaren herhangi bir seviyedeki dijital sanatçılar AIR programına kayıt olabilecek. Dünya genelinden tüm sanatçılar bu programa başvurabilecek. İlk aşamada 2023 Mayıs ayında 50’den fazla sanatçı programa kabul edilecek.

AIR, kabul edilen sanatçılara kişisel yaratıcı bir proje oluşturmaları için 6 aylık bir süreç tanıyacak. Bu süreçte AIR, katılımcılarına, bire bir mentorluk, sanal çalışma alanı olasılıkları ve Avalanche ekosisteminin desteğini sağlayacak. Sanatçılar ayrıca 6 aylık program boyunca kariyerlerinde başarıya ulaşmalarına yardımcı olacak eğitim oturumlarına da katılabilecekler. İlk grup mentorlar arasında şu isimler bulunuyor:

AIR’in 1 saatlik sanal atölyeleri ise, pazarlama stratejileri ve dijital araçların nasıl kullanılacağı gibi çeşitli konuları kapsayacak. AIR sanatçıları ayrıca, ağ fırsatları kazanacak. Programa katılmaya hak kazanan sanatçıların her biri Avalanche ağında bir NFT koleksiyon yayımlayacak.

Mona Lisa Girişimi (MLI)

Avaissance’ın bir diğer özelliği ise Mona Lisa girişimidir. Avalanche Vakfı, Avalanche NFT’lerini sanat odaklı DAO’lara hediye etmeyi ve bu sayede DAO’ların NFT koleksiyonunu genişletmeyi düşünüyor. MLI’ye DAO katılımı yakında duyurulacak. Öncelik, gelecek vaad eden Avalanche NFT sanatçılarının NFT’lerini toplamak olduğu belirtildi. Daha sonra ise MLI, bir Avalanche Kalıcı Koleksiyonunu çıkaracak.

Dijital sanatçılar bu girişime katılabilmek için portföylerini sunarak AIR’e başvuru yapabilecekler.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version