Muhabbit

Avalanche Ekosistemi, Metaverse Platformu Atlantis World’ü Desteklemeye Başladı!

Atlantis World’ün Medium üzerinde yaptığı açıklamaya göre, Avalanche Foundation, metaverse platformu Atlantis World’ü desteklemeye başladı.

Avalanche, birkaç aylık bir çalışmayla Atlantis World dünyasına bir “Avalanche Karargahı” kurdu. Yeni kullanıcılar bu karargah sayesinde oyun oynarken Avalanche ekosistemine kolayca geçiş yapabilecekler. Avalanche ağını ilk kez kullanacaklar için ayrıca Web3 cüzdanlarının hızlıca Avalanche ana ağına bağlamaları için bir araç da tasarlandı.

Kullanıcılar ekosisteme dahil olduktan sonra, oyun görevlerini tamamlayarak Avalanche yerel uygulamalarını tamamen oyunlaştırılmış bir şekilde kullanma sürecinde yönlendirilecekler. Atlantis World, şu ana kadar birçok Avalanche projesiyle birlikte çalıştığını da belirtti. Aave gibi popüler uygulamaların oyunda halihazırda kullanıldığını belirten oyun, Trader Joe, Platypus, Yield Yak ve Float gibi uygulamaların yakın zamanda oyuna entegre edileceğini açıkladı.

Avalanche yerel toplulukları oyun içerisinde yapılan Avalanche Karargahında çeşitli etkinlikler yapabilecek. Bu sosyal etkinlikler arasında DAO oy kullanımı, sesli sohbetler ve topluluk çağrıları bulunacak.

Atlantis World, gelecekte kullanıcılarını teşvik etmek için oyun öğelerini ve eşyalarını NFT haline getirerek ERC20 token olarak sunmak istiyor.

Atlantis World Hakkında

Atlantis World’un ilk alfa sürümü topluluk üyeleri tarafından test edildi. Platformda, Web3’teki en güçlü topluluklara sahip 9 farklı blok zinciri üzerinde 25’ten fazla entegre Web3 uygulamasının ve sosyal kulüp binalarının yer alması planlanıyor. Kullanıcılar bu platform üzerinde sesli görüşmeler gerçekleştirebilecek ve oyun içi DAO’larda oy kullanabilecek. Ayrıca kullanıcılar DeFi’a yatırım yapabilecek, DEX’ler üzerinde varlıklarını alıp satabilecek ve NFT’lerini pazar yerlerinde satabilecekler. Bunların yanında küçük oyunlar oynayabilecek, farklı toplulukların sosyal etkinliklerine katılabilecek ve Audius ile müzik dinleyebilecekler.

Platformun 2021 yılındaki demo versiyonuna 2.000’den fazla aktif kullanıcı katıldı. Yeni versiyon için ise şimdiden 7.000’den fazla ön kayıt alındı. Projenin dikkat çeken bir başka özelliği ise şu ana kadar özel yatırım almamış olması. Platform şu ana kadar sadece hibe ve diğer gelirlerden elde ettiği fonu kullandı.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version