Muhabbit

Avalanche Fiyat Grafiğinin Son Durumu

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar, bu akşam AVAX fiyat grafiğinin son durumunu inceleyeceğiz. Son günlerde yaşadığımız düşüşler AVAX’a da yansıdı maalesef. Bitcoin 20.000 doların altına gerilerken, AVAX da 20 dolar seviyesinin altına geriledi. AVAX ile ilgili bugün çıkan haberlerin de bu duruma etki ettiğini düşünmekteyim. Şu an için haberler tarafında sular durulmuş gibi, bunun grafik üzerindeki yansımalarına hep beraber bakalım.

AVAX Fiyat 29 Ağustos 2022

Son birkaç gündür AVAX fiyatı 20 dolar seviyesinin hemen üzerinde seyrediyordu. Ancak bugün 20 dolar seviyesi aşağıya doğru kırıldı. Yazıyı hazırladığım sırada 19 dolar bölgesinden işlem görüyor.

AVAX Grafik 29 Ağustos 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 29.08.2022. 6 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli Avalanche (AVAX) süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

AVAX Analiz 29 Ağustos 2022

Grafikteki yeşil bölgeler AVAX grafiğinde takip ettiğim orta vadeli destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Fiyat 28 dolar bölgesinin altına sarkınca 21 dolar desteğimiz fiyatı bir süre tutabildi. Ancak sonrasında yaşanan genel düşüşler ve haberlerin etkisi ile birlikte fiyat bu desteğin altına sarktı. Bir müddet 20 dolar seviyesinde dolaşsa da sonrasında burası da kırıldı ve fiyat 17 dolar bölgesine kadar geriledi.

Fiyatın şu an yaptığı yükseliş kırdığı bölgeyi retest hareketi olarak görünüyor. Bunu şu ana kadar oluşmuş hareket için söylemekteyim. Burada küçük zaman diliminde bir dönüş formasyonu olması işleri olumlu anlamda değiştirir.

Fiyatın altında şu an iki adet destek bölgesi bulunuyor (bu grafik özelinde). Bunlardan ilki 16 dolar bölgesi diğeri ise 14 dolar bölgesi. 14 dolar bölgesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü burası fiyatın yaptığı son dip bölgesi. Buranın kırılması AVAX hakkındaki olumlu görüşlerimi baya sorgulatacaktır.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version