Muhabbit

Avalanche Grafiğinde Yükseliş Formasyonu! Güncel AVAX Fiyat Analizi 13.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Avalanche’ı inceliyoruz. Avalanche grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Avalanche Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi serimizde hepimizin yakından takip ettiği Avalanche yani AVAX’ı inceleyeceğim. AVAX grafiğini incelediğimiz zaman yükseliş formasyonlarından biri olan TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonunun aktif olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle AVAX grafiğinde bulunan TOBO formasyonunu detaylı şekilde aktarmaya çalışacağım. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında AVAX grafiğini incelemeye başlayalım.

AVAX Fiyat 13 Mayıs 2022

Markette yaşanan sert düşüş ile birlikte AVAX 23,51 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu seviyeden tepki alarak 38 dolar seviyelerine kadar yükselen AVAX %61 oranında yükseliş gerçekleştirmiş oldu. Şu anki Avalanche fiyatına baktığımız zaman 33,87 dolar seviyesinde işlem görmekte.

AVAX Grafik 13 Mayıs 2022

Avalanche AVAX fiyat grafiği 13.05.2022. 30 Dakikalık grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz Binance borsasının AVAX/USDT paritesi kullanılarak TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 30 dakikalık zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta. Ayrıca grafik üzerinde TOBO formasyonunu incelemek için yerleştirilmiş yapılar bulunmaktadır.

AVAX Analiz 13 Mayıs 2022

Grafik üzerinde bulunan mor bölge TOBO formasyonunun neckline seviyesini belirtmektedir. TOBO formasyonu iki omuz ve bir baş bölgesinden oluşmakta ve neckline seviyesinin kırılımı ardından aktif olmaktadır.

Grafiğimizin güncel haline baktığımız zaman AVAX grafiğinde TOBO formasyonu aktif olmuş durumda. TOBO formasyonunun hedef seviyesi baş ile neckline arasındaki fiyat farkı (h) kadardır. Bu seviye 45 dolar bölgesine denk gelmekte. Diğer yandan 40 dolar seviyesini de yakından takip edilmesi oldukça önemli. Psikolojik bir direnç bölgesi olarak önümüzde bulunan 40 dolar seviyesinde grafik yakından takip edilmeli.

AVAX Yorum 13 Mayıs 2022

Dün hazırladığım BTC fiyat analizinde TOBO formasyonu bulunmaktaydı. Dönüş formasyonlarının oluşması oldukça olumlu bir gelişme olarak karşılanmakta. Umarım oluşan formasyonlar hedef seviyelerine ulaşır ve yatırımcıların yüzünü güldürür.

AVAX için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde güncelleyeceğim.

Daha fazla AVAX analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde AVAX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version