Muhabbit

Avalanche, Heroes Chained’e Yatırım Yaptı!

Yerli bir GameFi ve metaverse projesi olan Heroes Chained, Avalanche ağını kullanmaya karar verdi ve Avalanche’dan yatırım aldı.

Avalanche AVAX

Avalanche AVAX

Blockchain teknolojisi, her geçen gün girişimciler tarafından fark edilmeye devam ediyor. Ekosistem büyüyor ve yeni projeler göz dolduruyor. Göz dolduran en yeni projelerden biri de şüphesiz ki, Heroes Chained. Bir GameFi ve metaverse projesi olan Heroes Chained, Türk bir ekip tarafından geliştirilmekte.

Avalanche Yatırımı ve Partnerliği

Heroes Chained bugün (01.12.2021), resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile önemli bir partnerliğin haberini verdi.

Uzun süredir mainnet seçimi için çalışmalarını sürdüren ekip; Avalanche ağı ile yollarına devam edeceklerini, Avalanche’ın projelerine tohum yatırımcı olarak yatırım yaptığını ve partnerlik kurduklarını açıkladı.

Heroes Chained CTO’su Ersin Taşkın, Avalanche ile olan partnerliklerinden memnun olduklarını dile getirerek şöyle konuştu:

Bu bizim için sadece tohum yatırımı almaktan ibaret değil. Ava Labs ekibiyle teknik iş birliği yaparak, bir Avalanche GameFi subneti üzerinde ”Play and Earn” metaverse’i kurmak istiyoruz.

Mainnet seçiminde GameFi projelerine uygun bir alternatif arayan Heroes Chained ekibi, Avalanche’ın tüm gereklilikleri sağladığına karar verdi. Avalanche’ın yenilikçi, esnek ve geliştirici dostu olan sistemi Heroes Chained ekibine yardımcı olacak. ICO aşamasının ise Avalaunch üzerinden yapılacak olması, eşitlikçi bir token dağılımının zeminini hazırlayacak.

Heroes Chained Nedir?

Bir fantezi aksiyon (RPG) oyunu olarak karşımıza çıkan Heroes Chained, “Play to Earn” kavramına alternatif olarak “Play and Earn” yaklaşımını benimsiyor. Kazanmak için oyun oynamaktansa, “Önce oyun” diyen ekip; GameFi projelerinde oyunların keyifle oynanması gerektiğine vurgu yapıyor.

Türk oyun sektörünün kurucusu olarak kabul edilen Mevlüt Dinç, Heroes Chained ekibinin başında. Görsel efektler ise Onur Can Çaylı ve ekibi tarafından üretilmekte.

Onur Can Çaylı; Sony Pictures, Marvel, Sega gibi şirketlerde The Amazing Spider Man, Terminator Genisys, Avengers: Age of Ultron, Antman, Man in Black 3, Marvel vs Capcom gibi projelerde yer almış bir animasyon, görsel efekt ve 3B sanatçısı. Kendisi aynı zamanda Game of Thrones dizisindeki Ak Gezenler ırkının da tasarımcısı.

Oyun sektörü tarafında önemli bir tecrübeye sahip olan ekip, blockchain tarafında ise Ersin Taşkın ve Dr. Güven Fidan gibi isimlerle karşımıza çıkıyor.

Türk girişimcilerin Avalanche seçimlerini, aldıkları yatırımı ve yeni partnerliklerini kutluyor, Heroes Chained projesine başarılar diliyoruz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version