Muhabbit

Avalanche Kalkışa Hazır! Büyük Tarih 21 Eylül!

Avalanche, 21 Eylül Pazartesi günü mainnet’ini başlatacağını açıkladı.

Avalanche

Avalanche kripto para dünyasını geliştirmeye ve bir sonraki aşamaya geçirme konusunda ciddi. Gelecek hafta Pazartesi günü yani 21 Eylül 2020 tarihinde bu ciddiyeti tüm dünyaya gösterecek bir gelişmeyle karşımızda olacak.

Avalanche, kendi mainnet’ine sonunda kavuşuyor. 16 ay önce gizli moddan çıkan Avalanche 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren kendi mainnet’inde başlatılacak. Bu da merkeziyetsiz finansın yani DeFi’ın gerçek potansiyeline ulaşmasını sağlayacak çok önemli bir adım olacak.

Ava Labs’ın CEO’su Emin Gün Sirer, mainnete geçişin ne denli önemli olduğunu anlatan açıklamalarda bulundu.

“Pazartesi günü kripto para birimleri, Blockchain’leri ve merkeziyetsiz uygulamalar için yeni bir çağ başlayacak. Avalanche, Satoshi’nin atılımından bu zamana kadar kripto para dünyasında gerçekleşen ilk büyük atılım. Yeni bir 10 yılın tam da başında dururken onun ayak izlerini takip ederek aynı etkiyi yaratmayı amaçlıyoruz.”

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer

21 Eylül tarihinde mainnet’i başlatılacak olan Avalanche, saniyenin altında işlem kesinliğini desteklemekte. Bununla birlikte mevcut Blockchain ağlarından daha büyük işlem hacmine ve diğer ağların %51 standartlarının çok üzerinde güvenlik parametrelerine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Ava Labs’ın COO’su Kevin Sekniqi de konuyla alakalı bir demeç vererek DeFi’ın bir sonraki patlaması olduğunu düşündüğü mainnet başlatılmasından bahsetti. Avalanche’nin kripto para piyasalarına son derece uyumlu olduğunu ve birçok ağa göre daha cazip bir alternatif olacağını öne süren Sekniqi, heyecanla DeFi’ın bir sonraki patlamasını ateşlemeyi beklediklerini iletti.

Ava Labs Başkanı John Wu da başlatılacak olan mainnet hakkında konuştu. DeFi’ın hem bireyler hem de kurumlar için olağanüstü büyüme potansiyeline sahip bir varlık sınıfı olduğunu düşünen Wu, DeFi’ın potansiyelini en iyi gösterecek olan ağın Avalanche olacağına inanıyor.

Sürekli büyüyen ve gelişen Avalanche ekosisteminin, başlatılacak olan mainnet’i ile DeFi’ın potansiyelinin yanı sıra kendi gerçek potansiyelini de ortaya çıkaracağı düşünülüyor.

Son Yazılar

Exit mobile version