Muhabbit

Avalanche Satışı Sadece 4.5 Saatte Tamamlandı!

Ekip tarafından yapılan açıklamada token satışına Ethereum’un “Genesis Block”undan bile katılım gerçekleşmiş durumda.

avalanche protokol

Emin Gün Sirer tarafından kurulan Avalanche projesinin halka açık satışı tamamlandı. 42 Milyon $ değerindeki satış sadece 4.5 saat içersinde gerçekleşti.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemde özel bir satış daha 12 Milyon $’lık özel bir satış daha gerçekleşmişti.

Avalanche ağının “mainnet”inin Ağustos ayında hayata geçmesi planlanıyor.

Halka açık gerçekleşen satışta toplamda 72 Milyon adet AVAX token satılmış durumda. Ekip tarafından yapılan açıklamada tokenlerin satışınan gerçekleştiği havuzların tümünün 4 saat 33 dakika içinde doldurulduğu açıklandı.

Token satışına toplamda 100 farklı ülkeden katılım gerçekleşti. Ekip tarafından yapılan açıklamada token satışına Ethereum’un “Genesis Block“undan bile katılım gerçekleşmiş durumda.

Avalanche sözcüsü konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

Avalanche kripto camiasındaki “erken yatırımcılardan” ve önde gelen yatırımcılardan destek aldı. Token satışı da bunun bir göstergesi.

Bildiğiniz üzere AVAX token Avalanche platformunun kendi tokeni. Proje henüz hiçbir borsada işlem görmüyor. Fakat Ağustos ayında “mainnet” in avtive edilmesi ile birlikte borsa listelemelerinin başlaması öngörülüyor.

Mike Novogratz ve Bitmain CEO’su Jihan Wu’nun da katıldığı özel satış oldukça ilgi görmüştü. O dönemde halka açık satışın detayları da duyurulmuştu. Birçok ünlü ismin katıldığı özel satıştan alım yapan yatırımcıların tokenleri belirli süreler boyunca kilitli tutulacak.

“Blockchainlerin İnterneti” olarak tanımlanan Avalanche Protokolü, merkezsiz finans uygulamaları ve blockchain çözümleri için uzun zamandır üzerinde çalışılan bir proje olarak öne çıkmakta.

Avalanche protokolü hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Son Yazılar

Exit mobile version