Muhabbit

Avalanche Üzerindeki Kilitli Değer Miktarı 3 Milyar $’a Yaklaştı!

Ağ üzerinde bulunan merkezsiz uygulamalardaki kilitli varlık miktarı artmaya devam ederken, 3 Milyar $ sınırına yaklaşıldı.

avalanche

avalanche

Popüler blok zinciri Avalanche (AVAX) üzerindeki kilitli varlık miktarı artmaya devam ediyor. Ağ üzerinde bulunan merkezsiz uygulamalardaki kilitli varlık miktarı (TVL) artmaya devam ederken, 3 Milyar $ sınırına yaklaşıldı.

Markr.io verilerine göre anlık olarak Avalanche ağı üzerindeki platformlarda 2,697,407,523 $’lık kilitli değer bulunuyor.

Avalanche TVL

Günlük hacim tarafında 48 Milyon $ civarında bir hacim bulunurken, gün içerisinde yapılan işlemler için ödenen “fee” ise 175,992 $ seviyelerinde bulunuyor.

En Yüksek Kilitli Varlık Havuzu Pangolin’de

Merkezsiz borsa Pangolin üzerindeki PNG-AVAX havuzundaki kilitli varlık miktarı en yüksek kilitli varlık (TVL) bulunduran havuz olarak öne çıkarken, ilgili havuzda 126 Milyon $ civarında kilitli varlık bulunuyor. PNG-AVAX havuzunda likidite sağlayıcılara yıllık yüzde 77.38’lik bir getiri sunuluyor.

xJOE İkinci Sırada

TraderJoe üzerinde bulunan xJOE ise kilitli varlık bakımından ikinci sırada bulunuyor. xJOE için sunulan yıllık getiri oranı ise yüzde 119.61 olarak öne çıkıyor.

Diğer sırada ise yine TraderJoe üzerinde bulunan AVAX-USDT-e havuzu ortaya çıkıyor. Üzerinde 88 Milyon $’dan fazla kilitli değer bulunduran havuz, yıllık yüzde 112.46’lık bir getiri oranı sunuyor.

Avalanche TVL

Lending Uygulamaları

Lending (Kiralama) tarafında ise Benqi platformu öne çıkıyor. WETH-e havuzunda 596 Milyon $ civarında kilitli varlık bulunduran platform, WBTC-e tarafında ise 385 Milyon $ civarında kilitli varlık bulunduruyor. Benqi aracılığı ile kullanıcılar varlıkları ister kiralayabiliyor, isterlerse de yine belirli bir faiz oranı karşılığı borç alabiliyor.

Lending TVL

Avalanche ağı üzerindeki merkezsiz uygulamaları kullanıyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version