Muhabbit

Avalanche’tan, Yapı Kredi ve Akbank Ortaklığı!

Popüler blockchain platformu Avalanche’tan 2 önemli ortaklık !

Popüler blockchain platformu Avalanche, Türkiye’nin en çok kullanılan 2 bankacılık kurumuyla ortaklık kurdu. 10 Ağustos 2022 tarihinde ilk olarak Akbank ile ortaklık masasına oturan Avalanche platformu ilerleyen saatlerde Yapı Kredi bankasıyla da anlaşma sağlayarak kamuoyunda büyük yankı uyandırmayı başardı.

Avalanche, Akbank İle Ortaklık Kurdu! Avalanche Teknolojisiyle Akbank ReFi Hackathon İçin Geri Sayım Başlasın!

Bir günde iki önemli anlaşmaya ev sahipliği yapan Avalanche platformu, adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye’nin popüler bankacılık kurumlarından Akbank, Avalanche ile güçlerini birleştirdi.

Söz konusu ortaklıkla ilişkili olarak Akbank LAB, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:

“Akbank LAB tarafından Avalanche teknolojisiyle düzenlenecek onarıcı finans temalı Akbank ReFi Hackathon çok yakında başlıyor. Detaylar için takipte kalın!”

Akbank LAB

Yapı Kredi, Avalanche Teknolojisiyle Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programına Başlıyor!

Türkiye’nin popüler bankacılık kurumlarından bir diğeri Yapı Kredi de Avalanche ile ortaklık masasına oturduğunu Twitter üzerinden yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Avalanche iş birliğiyle Blockchain teknolojileri ile ürün ve hizmet geliştiren girişimlere destek sağlayacağımız Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı çok yakında başlıyor. Daha fazla bilgi için takipte kalın.”

Yapı Kredi

İlginizi Çekebilir: Avalanche Network Nedir?

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version