Muhabbit

Avalaunch, Imperium Empires İle Ortak NFT Koleksiyonu Çıkardı!

Avalanche ekosisteminde yer alan Avalaunch, ilk NFT üretimini “uzun zamandır ortaklık kurdukları” Impreium Empires ile gerçekleştirdi. 

avalaunch imperium empires

avalaunch imperium empires

Avalaunch, ilk NFT çıkartılmasını “uzun zamandır ortaklık kurdukları” Imperium Empires ile gerçekleştirdi. 

Tripod-X, Avalaunch’un yalnızca ilk NFT çıkartma faaliyeti değil, aynı zamanda bazı özellikleri ile de Avalanche sistemi için oldukça yenilikçi. Bu savaş gemisi yalnızca yaklaşmakta olan alfa PVP ve ötesindeki herhangi bir rakip filoya önemli bir destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda oyunun ilk kullanıcılarını ve oyuna en çok değer katanlarını ödüllendirmek için özel olarak tasarlanmış bir dizi benzersiz yardımcı programla birlikte geliyor.

“Imperium Empires ekibi Avalaunch topluluğunun, özellikle de en sadık ve adanmış kullanıcılar olan Gold Stakers’ın, değerinin bilincinde. Çifte tahsis, özel IDO’lar ve diğer ayrıcalıklı etkinliklere ek olarak, her XAVA Gold Staker, 300 adet üretilecek olan Imperium Empires Tripod-X NFT’lerinin öncelikliler listesine dahil edildi.”

Tripod-X NFT’lerinin ilk üretim fiyatı 7 AVAX olarak belirlendi. 

XAVA Gold Staker snapshot’ı 19 Eylül 2022 saat 22:00’de çekilecek. Adreslerinin bu snapshot’a dahil olduğundan emin olmak isteyen kullanıcılar XAVA Gold Staker Tripod-X Snapshot adresinden teyit edebilirler. 

“Tripod-X o alışageldiğiniz hemen her yerde görülebilen sıradan savaşçılara benzemiyor. Rekabeti seven bir oyuncu için, Tripod-X en ateşli PVP çatışmalarında dahi azımsanamayacak bir avantaj sunuyor. Her Tripod-X uzay gemisinin becerileri ve stat avantajları, üretim sırasında rastgele atanıyor, ancak her gemi çift silah ve kalkan yuvaları ile donatılmış olarak geliyor.”

Bu NFT sahiplerini bekleyen avantajlar yalnızca oyunda elde edilen savaş güçlerinden ibaret değil. Aynı zamanda her NFT sahibi “Kapalı Alfa PvP’ye Garantili Geçiş” ve “Sezon Öncesi Alfa PvP Turnuvasına Erişim” imkanları kazanıyor. 

Sezon öncesi turnuvasına katılım imkanı kazananlar lider panosunun en tepesine çıkma şansına sahip. Bu da yalnızca en iyi oyuncuların alabildiği cömert $IME ödüllerine erişim anlamına geliyor. 

Ayrıca, üretilecek 300 NFT’den 88’i özel üretilen Avalaunch temalı Tripod-X savaşçı gemisi olacak. Bu özel üretim seriler rastgele üretilecek ve bu nadir bulunan NFT’nin elde edilebileceği tek fırsat olarak dikkat çekiyor. 

Tripod-X madenciliği Avalaunch websitesinde gerçekleştiriliyor. 

Yeni üretilmiş Tripod-X NFT’lerini inceleyebilmek ve onlarla oynayabilmek için kullanıcıların Imperium Empires websitesinde hesap oluşturması ve Tripod-X hesabını içeren cüzdanı hesaba bağlaması gerekiyor. 

“Imperium Empires hesabı NFT durumunuzu kontrol etmenizi, ve uzay gemisi NFT’lerinizle Apollo ve yakın dönemde gelecek olan PvP oynamanızı sağlıyor.” 

Avalaunch x Imperium Empires NFT’lerini Nasıl Kullanabilirim?

Eğer halihazırda bağlı bir cüzdana sahip bir Imperium Empires hesabınız varsa, NFT’lerinizi kolaylıkla bu cüzdana aktarabilir ve kayıt aşamalarını atlayabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir: Avalaunch, Dragon Crypto AMA Etkinliği Tamamlandı! Dragon Crypto Hakkında Tüm Detaylar Açıklandı!

Ama eğer böyle bir hesabınız yoksa, gerçekleştirmeniz gereken kayıt aşamaları şöyle:

1.   marketplace.imperiumempires.com adresini ziyaret edin.

2.   Sağ üst köşedeki “Kayıt Ol”a tıklayın ve hesap oluşturun.

3.   Email adresinizi iletilen link bağlantısı üzerinden doğrulayın.

4.   İlk kez giriş yaptıktan sonra içerisinde Tripod-X NFT’si bulunan cüzdanınızı bağlayın.

5.   Tebrikler! Artık NFT’lerinizi envanter sayfası üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Avalaunch, Avalanche platformunda yer alan bir launchpad. Avalaunch, adil ve geniş bir dağıtımı hedefleyen yeni ve yenilikçi projeleri ile dikkat çekiyor. Erken dönem Avalanche topluluğunun değerlerini paylaşan Avalaunch, uygulama ekosisteminin uzun vadeli hedeflerini anlayan, bilgili kullanıcılarla iş birliğine gidiyor. 

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version