Muhabbit

Avalaunch, Ücretsiz Gerçekleştireceği Islander IDE’sini Duyurdu!

Ön satışa katılmak isteyen kullanıcılar alım hakkı elde ettikleri ISA tokenları için hiçbir ücret ödemeyecek.

islander avalaunch

islander avalaunch

Avalaunch (XAVA), yeni bir duyuru gerçekleştirdi. NFT’ler tarafından desteklenen ve kazanmayı öğrenme mekaniği ile birleştiren merkeziyetsiz pazarlama programı Islander’in satışı Avalaunch üzerinde gerçekleşecek.

İlginizi çekebilir: Avalaunch Nedir?

Islander, projeleriyle insanları ve bunların parçası oldukları kripto para ekosistemlerini birbirine bağlayan köprüler kurmayı kendisine amaç edinmiş bir platform olarak bilinmektedir.

Avalanche ağı üzerinde çalışan merkeziyetsiz bir platform olarak öne çıkan platform, kazanmak için öğren (learn to earn) mantalitesine sahiptir. Platform, projelerin ve ürünlerin farklı bir şekilde pazarlanmasına yardımcı oluyor. Proje sahiplerinin, projelerin ve içerik üreticilerinin katılabileceği Islander’da farklı adalar bulunuyor. Bu adalar Islander ile iş birliğine gitmekle beraber, kurum ve yatırımcılar tarafından satın alınabiliyor.

Yatırımcıları ve partnerleri arasında Avalaunch, Muhabbit Capital, Pangolin ve MEXC gibi büyük yatırım firmalarının bulunduğu Islander, Avalaunch IDE’sinde toplamda 200 milyon adet ISA satacak.

Islander

Elde ettiğimiz bilgilere göre Islander IDE’sine (Initial Distribution Event) katılmak isteyen yatırımcılar, 2 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saati ile 18:00’de kayıt işlemlerine başlayabilir. 5 Ocak tarihinde bitecek olan kayıt sürecinden sonra 7 Ocak 2022 tarihinde, uygun olan tüm yatırımcılar satışa katılabilecek.

Gerekli koşulları sağlayan ve ön satışa katılmak isteyen kullanıcılar, Islander’in yerel tokenı olan ISA’yı 0.0015 $ olarak belirlenen fiyattan alabilecek. Bunun yanı sıra “ISA” satın alma hakkı kazanan her yatırımcı, tokenlarını ilk gün %50, sonrasında ise haftalık %12,5 oranında olmak üzere 4 haftada temin edecek. Toplam arzı 15 Milyar ISA olarak belirlenen Islander’in yaklaşık %1.33’ü Avalaunch platformu üzerinden satılmış olacak.

Burada önemli olan bir nokta ise IDE’de alınacak olan tokenlar işlem ücretleri de dahil olmak üzere tamamen ücretsiz bir şekilde alınabilecek. Yani IDE’ye katılmak için $XAVA stake edip kayıt aşamasında 1 AVAX (Geri alımlı) ödemeniz gerekiyor, geriye kalan tüm işlemler ücretsiz olacak. Ayrıca kullanıcıları bir de sürpriz bekliyor olacak. IDE’ye kayıt olup katılanlara 300 bin dolar değerinde $ISA token ve 300 bin dolar değerinde $XAVA “ücretsiz” olarak dağıtılacak.

Toplamda 200.000.000 tokenın satışa sunulacağı IDE’ye yüksek oranda katılım bekleniyor.

Islander IDE hakkında daha fazla bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version