Muhabbit

Avalaunch ve Snake City AMA Etkinliği Tamamlandı! Snake City Hakkında Tüm Detaylar Açıklandı!

Avalaunch ve Snake City AMA etkinliğine dair tüm detaylar sizlerle.

Snakecity, Avalaunch-AMA-Muhabbit

Snakecity, Avalaunch-AMA-Muhabbit

Avalaunch ve Snake City, bir AMA etkinliği düzenledi. AMA etkinliğinin konuğu, Snake City kurucu ortakları Frank Tran ve Nick Vu oldu.

Sizler için AMA etkinliğinde sorulan soruları ve verilen cevapları derledik.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Herkese merhaba ve bir kez daha Snake City ile düzenlediğimiz AMA’ya hoş geldiniz. Bugün Snake City ekibinin bir değil iki değerli üyesi var Frank Tran ve Nick Vu. Bugün ikinizin de burada olması ne güzel. 

Frank | Snake City

Herkese merhaba, bugün burada olmaktan çok mutluyum.

Ben Frank, Snake City’nin kurucularından biriyim.

Nick | Snake City

Herkese merhaba, ben Nick. Snake City’de oyun yapımcısıyım, bugün Avalaunch ekibine katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Öncelikle, bize zaman ayırdığınız ve bugün burada bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz. Kim olduğunuz, geçmişinizde ne yaptığınız ve bugün bulunduğunuz yere nasıl gelmeyi başardığınız hakkında bir girişle başlayalım.

Frank | Snake City

Elbette, BT ve BİT sektöründe neredeyse 10 yıllık bir deneyime sahibim.

Bir teknoloji meraklısı olarak, merkeziyetsiz dünya kavramına odaklandım. Bu alana ilk olarak 2017 yılının başlarında bir blok zinciri araştırması olarak başladım. Ardından Animoca Brands tarafından desteklenen Singapur merkezli bir blok zinciri girişiminde ürün sahibi olarak çalıştım.

Nick | Snake City

Geleneksel oyun stüdyosunda oyun yapımcısı olarak neredeyse 11 yıllık deneyimim var. Geçen yıl, GameFi kripto para alanında trend haline geldiğinde, bir GameFi oyuncusuna dönüştüm, böylece bir blockchain oyununun oyun yapımcısı olmaktan çok heyecan duydum.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Her ikiniz de kendi alanlarında önemli deneyime sahipsiniz. Bu, gerçekten üzerine inşa edebileceğiniz türden bir geçmiş.

Hadi biraz Snake City’nin arkasındaki ekip hakkında konuşalım. Kimler, deneyimleri nasıl ve ekip nasıl bir araya geldi?

Frank | Snake City

Şu anda Snake City ekibinin iş, teknoloji, pazarlama ve tasarım alanlarında 20’den fazla üyesi var. Ancak, çekirdek ekip sadece 6 kişiyle başladı ancak biz, işletme ve pazarlamadan ürün geliştirmeye kadar projenin neredeyse her bölümünü kapsamayı başardık.

Uzun bir süre önce arkadaş ve meslektaştık, bu yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Snake City’nin zaten oynanabilir bir versiyonu var. Bunu geliştirmek ne kadar sürdü? Şimdiye kadar geri dönüşler nasıl oldu?

Nick | Snake City

Evet, bildiğiniz gibi, oyunu deneyimlemek için topluluğumuza oyunumuzun bir test sürümünü zaten sunduk. Snake City Q4 2021’i oluşturmaya başladık. Yani Snake City oyununun test edilebilir versiyonuna sahip olmak neredeyse 7 ay sürdü.

Hâlihazırda 2 tur test ağımız var, oyunumuzun kalitesini artırmak için topluluktan çok sayıda değerli geri bildirim aldık. Artık oyunumuz IDO’dan hemen sonra başlamaya hazır.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Bu, tokenı piyasaya sürmeden önce bu kadar ilerleme kaydettikleri için ekibi tebrik ederim. Oyunu ne zaman ana ağda başlatmayı planlıyorsunuz? Süreç boyunca ne tür zorluklar bekliyorsunuz?

Frank | Snake City

Harika bir soru, oyunumuz hazır ve 27 Mayıs’ta token listeleme ile başlatmayı planlıyoruz.

Zorluklar seti? Hmm, ilginç bir soru, dürüst olmak gerekirse, uygulama geliştirme konusunda kendimize çok güveniyoruz. Testnet etkinlikleri sırasında topluluğumuz tarafından bazı hatalar bulundu ancak bunların çoğu küçüktü ve teknik ekibimiz tarafından çözüldü.

En zorlandığımız şey gerçekten oyun ekonomisi oldu.

Diğer GameFi projelerinin çoğundan farklı olarak, boş oyunların peşinde değildik, beceriye dayalı bir oyun geliştirmek istedik. Bu yüzden kullanıcılar oyunu oynarken sonuçları yönetmek gerçekten zor. Ancak, olabilecek tüm senaryoları dikkatlice hesapladık ve artık oyun ekonomisini uzun vadede sürdürülebilir kılacağımızdan çok eminiz.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Bu tür koşullarda bu temellerin daha önemli olacağını düşünüyorum. “Düşünceli” başlatma ve yaklaşım önemli olacak çünkü oyun ekonomilerinde daha uzun vadede nelerin yanlış gidebileceğini gördük. Lansmandan önce bu endişeleri gidermek akıllıca bir şeydir.

Teknik incelemeyi okuyan herkes için, NFT’lerin oyun mekaniğinin önemli bir bileşeni olduğu açık. Ancak neden kendi pazarınızı oluşturmayı planladığınız çok da açık değil. Aksi takdirde üçüncü taraf pazar yerleri aracılığıyla elde edilebilecek olan bu uygulama ile hangi faydayı elde etmeyi umuyorsunuz?

Nick | Snake City

Pekala, kendi pazar yerimizi kurmamızın nedeni diğer oyunlarla aynı gibi görünüyor, kullanıcımızın oyun içi en iyi deneyimi yaşamasını istiyoruz. NFT’lerini inşa etmek ve satmak için bu kadar çok adımı tamamlamazlar. Kullanıcı akla gelebilecek her şeyi yapmak için oyunumuzda kalabilir.

Daha da önemlisi, kullanıcımızın üçüncü taraf platformun pahalı işlem ücreti ödemesini istemiyoruz. Bildiğiniz gibi, piyasa işlem ücretimiz, enflasyonu düşürmek için oyun içi token $TOC’yi yakmak için kullanılacaktır.

Son olarak, kullanıcılarımızın bu ek özellik güncellemelerine erişmek için beklemek zorunda kalmamaları için pazar yerimizde yaptığımız her güncellemeyi kontrol edebiliyoruz. Bunları hemen deneyimleyebilirler.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Her şeyi “oyun içinde” tutma ve uçtan uca kullanıcı deneyimini yakalama isteğinizi takdir ediyorum. 

Twitter’da ve burada çok gündeme geldiğinden, Snake City’i mevcut Web3 oyun sistemi arasında üst sıralara yerleştiren birkaç özellik var. Eğitim modu, savaş alanı, turnuva, serbest bölge, keşif modu ve sponsor etkinlikleri gibi farklı oyun mekaniklerinin nasıl çalıştığını açıklayabilir misiniz? Bu kadar kapsamlı bir öğreticilik ağı oluşturmak neden gerekliydi?

Frank | Snake City

Tabii, Snake City’de 6 farklı oynanış bulunuyor.

Birincisi, IDO’dan sonraki birkaç gün içinde başlamaya hazır olan Eğitim Modu.

Bu modda oyuncular, botlarla pratik yapmak ve $TOC tokenı olarak ödüller kazanmak için “Kolaydan Süper’e kadar” olan zorluklardan birini seçebilirler. Bir zaman sınırı var, meydan okumayı geçmek için yeterli puan toplamanız, bombadan uzak durmanız ve sonunda hayatta olmanız gerekiyor. Meydan okuma ne kadar zorsa, kazanırsanız o kadar fazla ödül ve deneyim puanı elde edebilirsiniz.

Sırada Arena Savaşı var, oyuncular oyunda ödüller kazanmak için diğer oyunculara karşı savaşmak için Snake Hero’larını kontrol ediyor.

Oyuncuların oyunda biriktirdikleri puanlara göre sıralandığı günlük bir lider panosu olacak. Oyuncular ne kadar yüksek pozisyonda olurlarsa, elde ettikleri ödül ve deneyim o kadar yüksek olur. Bu oyun modunda ödül, hem token, hem de $SNCT ve $TOC olarak ödenecektir.

Üçüncüsü Turnuva modu.

Bu oyunun arkasındaki fikir oldukça basit: Her oyuncu bir bilet alır ve oyunda bir slot kazanır. Katılımdan toplanan ücretin çoğu, sıralama panosundaki ilk 3 oyuncuyu ödüllendirmek için kullanılacaktır. Bu nedenle, kullanıcıların oyunda birbirlerine karşı oynaması çok eğlenceli ve zorlayıcı olacaktır.

Sırada “Serbest Bölge” modu var ve bu, topluluktan büyük ilgi görüyor.

Bu modun amacı, kullanıcıların oyunumuzla oynaması için tüm maddi engelleri kaldırmaya çalışmaktır. Kullanıcıların oyunu oynamak için herhangi bir yatırım yapmasına gerek yoktur. Oyuna başlamaları ve oyunun keyfini çıkarmaları için onlara bir Ücretsiz Yılan atanacak. Oynaması ücretsiz, oyuncular için ödül olmadığı anlamına gelmez, özellikle bu oyun modu için ayrılmış bir ödül havuzumuz var.

Beşincisi Keşif Modu, oyuncular Snake’lerini kullanarak NFT parçalarını toplamak için birçok yerel ünlü yerin bulunduğu şehir haritalarını keşfedecekler. Bunları eşleştirerek, tam olarak NFT’yi büyük değerle kullanabilirler.

Oyuncuların bilet alabilmek için $TOC’a yatırması gerekir. Etkinlik başladığında, biletler rastgele seçilecektir. Oyuncular, etkinlik gerçekleşmeden en az birkaç gün önce tokenlarını yatırmalıdır.

Katılan oyuncular bizden, ortaklarımızdan, $SNCT ve hatta USDC’den ek NFT’ler alacaklar.

Son olarak, sonuncusu, Sponsor Etkinlikleri. Hedefimiz Snake City’yi GameFi sektörünün ötesine taşımak, kendimizi sadece ekosistemimizle sınırlamak istemiyoruz. Bu nedenle Sponsor Etkinlikleri oyun modunu gündeme getirdik. Bu, tüm oyuncular için daha fazla değer ve eğlence getirmeye çalışan Snake City ve diğer kripto projeleri arasındaki işbirliği amacıyla açılacak.

Her etkinlikte, Snake City ekibi, ortaklarımızın özelliklerini temsil eden ve oyunculara yeni bir görünüm ve farklı türden ödüller getiren tüm oyun içi öğeler için benzersiz bir tasarım sunacak.

Snake City’de kullanıcıların davranışlarını ve oyuncuların yolculuğunu araştırmak için çok zaman harcadık, bu uzun vadeli bir hedef için çok önemli bir adım.

Kullanıcılarımızı farklı kategorilere ayırıyor, kişiliklerini analiz ediyor, davranışlarını ve ilgi alanlarını anlamaya çalışıyoruz. Bundan yola çıkarak, her bir kullanıcı türüyle eşleşecek bir oyun ortaya çıkardık. Bu kadar geniş bir öğreticilik ağına sahip olmamızın nedeni budur.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

İşte başka bir zorlu ama ele alınması gereken bir soru: Oyun ekonomisinin kalbinde iki token, bir oyun içi para birimi ve yerel token bulunur. İkili token sistemini ve mekanik kazanma oyununun nasıl çalıştığını genişletebilir misiniz?

Nick | Snake City

SnakeCity’de $SNCT ve $TOC var, $SNCT yerel tokenımız ve $TOC oyun içi tokenımız. Ayrı yardımcı programları var.

$SNCT ile pazarımızdan Yumurta ve NFT Yılanları satın alabilirsiniz, stake ederken token sahiplerine ödül olarak verilebilir ve ayrıca Snake City ekosistemini yönetmeye yardımcı olur. Çeşitli oyun modlarında, kullanıcılar kazançları karşılığında $SNCT de kazanabilirler.

Öte yandan, $TOC, bazı oyun modlarında ekstra turlar satın almanıza ve Turnuva’da oynamak için bilet almanıza yardımcı olacaktır. $TOC, üreme ve füzyon özelliği için de kullanılır. Ayrıca, yılanınızı daha güçlü hale getirmek için bazı oyun içi öğeleri satın almak için $TOC kullanabilirsiniz.

Oyun içi tokenlarımız için birçok yardımcı program içeren oyun mekaniği tasarlıyoruz. Kullanıcı tarafından oyun içinde harcanan tüm $TOC tokenları, ekosistemimizin enflasyonunu azaltmak için yakılacaktır. Buna ek olarak, gelirimizin büyük bir kısmı da $TOC tokenlarını yakmak için harcanıyor çünkü oyunumuzun uzun vadeli gelişimini görebilmemiz için oyunumuzun sürdürülebilirliğini istiyoruz.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Aşağıdaki özelliklerden hangilerinin: üreme, füzyon ve metaverse oluşturması ve geliştirmesi en zorlayıcı olmasını bekliyorsunuz ve bu engellerin üstesinden nasıl geleceğinizi öngörüyorsunuz?

Frank | Snake City

Eh, kesinlikle metaverse geliştirmesi en zor olan özelliktir. Ekibimiz şu anda Breeding & Fusion üzerinde çalışıyor ve bu özelliklerin bu çeyrekte bile hazır olacağını düşünüyorum.

Metaverse başka bir hikaye. Hiç şüphe yok ki, şimdi canlı iletişim kurduğumuz gibi insanların sanal dünyada kolayca etkileşime girebileceği gelecek olacak. Ancak, 2000’deki dotcom’a ve 2014’teki blockchain’e benzer şekilde hala erken aşamada.

Snake City’de metaverse geliştirmesinin 1. aşamasında oyun için artırılmış gerçeklik versiyonu yapacağız. Kullanıcılar gerçek dünya ortamında oynayabilecek ve yaşadığınız şehrin yeni bir görünümünü keşfedebilecek.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Oyunun tam oynanabilir sürümüne ne zaman sahip olmayı bekliyorsunuz?

Nick | Snake City

Antrenman modunu deneyimlemek için oyunumuza tam bir akışla katılabilirsiniz diyebilirim. Diğer oyun modları önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürülecek. Tam oyun modlarının önümüzdeki çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ayrıca önümüzdeki çeyrekte füzyon ve üreme de piyasaya çıkıyor. Detayları yol haritamızdan inceleyebilirsiniz. Şu anda oyunumuzu diğerlerinden farklı kılan, IDO’dan hemen sonra oyunu yayınlayan GameFi olduğumuza eminiz.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Sizin ve ekibin tüm bu altyapıyı Avalanche üzerinde inşa etmesi için genel deneyimin ne olduğunu söylersiniz?

Frank | Snake City

Dürüst olmak gerekirse, Snake City’i Avalanche üzerine kurduğumuz için çok şanslıyız.

Başlangıçta Solana, BSC, Ethereum, Fantom ve Avalanche gibi tüm popüler blok zincirlerini araştırdık. Her blok zincirinin detaylı bir karşılaştırmasını yapmaya çalıştık ve sonunda Avalanche en üstte çıktı.

Sonunda Avalanche’ı geliştirmeye karar verdik ve bu topluluğunun ne kadar tutkulu ve destekleyici olduğunu gördük. Ayrıca son zamanlarda alt ağlarla hızla büyüyor ve bizim için çekici bir gelecek yükseltmesi olacak.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Topluluğumuzla paylaşmak istediğiniz, henüz açıklanmayan herhangi bir gelişme var mı?

Nick | Snake City

Geliştirme ekibimiz (ben dahil) Snake City oyununu zamanında teslim etmek için çok çalışıyor. Şimdi size söyleyebileceğim tek şey, yeni oyun modları, mobil uygulamalar (android/iOS), yeni oyun özellikleri gibi pek çok harika özelliği önümüzdeki aylarda getireceğimiz.

Twitter Soruları

Chandjv1: Gelecekte, SnakeCity ve AvalaunchApp arasında başka hangi alanlarda derinlemesine iş birliği olacak?

Frank | Snake City

Bildiğiniz gibi, oyun platformumuzda projelerini tanıtmak için diğer kripto para projeleriyle ortak olduğumuz bir oyun modu, sponsorlu etkinliğimiz var. Avalaunch tarafından birçok gelecek vadeden ve yenilikçi proje sunulacağından, Snake City ve Avalaunch arasındaki iş birliği için harika bir alan olduğunu düşünüyorum.

ImMelike32: Topluluk, “Snake City Game”in gelişimi hakkında fikir verebilir mi?

Nick | Snake City

Kesinlikle evet, oyunu geliştirmek için oyun geliştirmeyle ilgili görüşlerinizi duymayı ve topluluktan gelen tüm geri bildirimleri memnuniyetle karşılarız.

Maiphuong32: Snake City’nin Steam, Browser veya Google Play’de oynandığını gördüm. Peki, iOS için bir uygulama geliştirme planınız var mı?

Frank | Snake City

Mobil uygulama (iOS ve Android) için yol haritamızda yer almaktadır. Oyun, kısa sürede oynanabilen sıradan bir oyun olarak geliştirildiğinden, insanlar muhtemelen mobilde oynayacaktır. Oyun, işe gitmek için trendeyken veya hatta TV izlerken bile oynanabilir.

realfanxx: SnakeCity’nin bazı ortaklıklarını ve Avalanche’ta aktif olma planlarınızı açıklayabilir misiniz?

Frank | Snake City

Soru için teşekkürler. Elbette, Snake City’yi ekosistemimizin ötesine genişletmek için büyük bir planımız var. Kendimizi sınırlamak istemiyoruz.

Bu sektörlerdeki birçok ortakla görüşme halindeyiz:

Telegram Soruları

angelynledbetter: Merhaba, yol haritasına göre bundan sonraki en önemli öncelikleriniz neler? Ekibiniz bu dönüm noktalarına ulaşmak için yeterli kaynağa ve güçlü topluluğa sahip mi?

Frank | Snake City

Ben şunu söyleyebilirim:
– Kullanıcı için işlem ücretinden tasarruf etmek, oyun trafiğini optimize etmek ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için Avalanche alt ağı
– Çoklu zincir entegrasyonu
– Kullanıcıya etkinlik modu, oyunumuzda başka birçok token kazanma şansına sahip olur.

Darell_Conti_1993: Merhaba, projenizin en iddialı hedefi nedir? Projenizin kripto para piyasasında ulaşmaya çalıştığı nihai vizyon nedir? bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Frank | Snake City

Snake City projesinin nihai hedefi, çok sayıda Basit Eğlence Oyunları içeren bir Snake Universe yaratmayı çok isteriz. Ve Snake City’yi bir topluluk platformuna dönüştürmek için, kimsenin gerçekten sahip olmadığı, gerçekten merkeziyetsiz bir proje.

Shelia_doan_1996: Merhaba, şu anda ana odak noktanız nedir, topluluğa mı yoksa pazara/borsaya mı yoksa ürünlere mi odaklanıyorsunuz?

Frank | Snake City

Lansman önümüzdeki birkaç gün içinde olacağından, şu anda %100 ürün geliştirmeye ve listelemeye odaklanıyoruz.
Token listeleme, NFT satışları ve oyun lansmanı gibi tüm önemli etkinlikler 27 Mayıs’ta aynı anda gerçekleşecek.

elchisolm: Küresel bir proje misiniz yoksa yerel bir proje mi? Şu anda hangi pazara odaklanıyorsunuz veya müşteri, kullanıcı ve ortak kazanmak için inşa etmeye ve büyütmeye mi odaklanıyorsunuz?

Frank | Snake City

Biz küresel bir projeyiz ve deneyimi yerel bir proje olarak sunuyoruz. Küresel pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra, yerel topluluğumuz için birçok özel pazarlama etkinliği düzenlemeyi planlıyoruz ve gelecekte Endonezya, Brezilya, Vietnam’dan oyunculara daha iyi bir deneyim sunmak için çoklu dil geliştirildi ve oyuna entegre edildi. Çin ve Türkiye de listede.

KeciaOsullivan1998: Merhaba,“Snake City” oyun deneyimi yönüne ne ölçüde odaklanıyor? Oyunu kripto para birimi olmayan kullanıcılar da dahil olmak üzere herkes için uygun hale getirmek için ne gibi önlemler alındı?

Frank | Snake City

Snake City’de oyunu geliştirirken, oyuncuların ne düşündüklerini, nasıl hissettiklerini ve ne istediklerini anlamamıza yardımcı olan bir oyuncu yolculuğunu analiz ettik ve oluşturduk. Bundan, platform için harika bir UX oluşturabilir ve oyuncuların oynarken harika bir deneyim yaşamalarına yardımcı olabiliriz. Ayrıca, yeni gelenlerden yaşlılara kadar oyuncu hunisi ve oyuncu tipi oluşturduk, bundan her üye tipi için birçok kampanya geliştirebiliriz.

Dave Donnenfeld | Avalaunch

Teşekkürler Nick ve Frank bugün sizi burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Oldukça bilgilendirici AMA’lardan biri oldu. Mayıs ayının 27’sinde, IDO’nuzu ve ilk seferinizi dört gözle bekliyoruz. Bu, çok özel bir yolculuk olacağına inandığım şeyin başlangıcı. Katılan topluluk üyelerimize içten teşekkürler.

AMA etkinliğini orijinal dilinde okumak için buraya göz atabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version