Muhabbit

Avalaunch’ta YAY Games IDO’su Başlıyor

Avalanche tarafından desteklenen launchpad olan Avalaunch, YAY Games ile beraber ilk IDO etkinliğini gerçekleştireceğini duyurdu.

Avalaunch YAY Games

Avalaunch YAY Games

Avalanche tarafından desteklenen launchpad olan Avalaunch, YAY Games ile beraber ilk IDO etkinliğini gerçekleştireceğini duyurdu. 28 Ağustos 2021 tarihinde Avalaunch üzerinde gerçekleşecek olan IDO, her biri dört saat süren toplam üç tur ile birlikte 12 saat sürecek.

YAY Games Nedir?

DeFi ve kripto para sektörünün yatırımcılar arasında benimsenmesini amaçlayan YAY, bütün yatırımcıların en yeni finansal teknolojilerden ve avantajlardan yararlanabilmesi için eğlenceli bir pazar oluşturuyor. Tamamen merkeziyetsiz bir oyun sistemine sahip olan YAY Games, ağ katılımcıları için oyun içi madencilik sistemi sunan yenilikçi bir oyun pazarıdır. YAY Games, oyunlara yenilikçi oyun içi madencilik, farming havuzları ekleyerek blok zinciri ve oyun sektörünü bir araya getiriyor. Oyuncular, oynanan oyun sayısı, elde edilen başarılar ve turnuvalara göre ödül kazanabiliyor. Ayrıca, platformda oyuncular, oyun içi madencilik, farming ve ticaret yaparak ödül kazanabilir.

Dünya çapında 2020 yılında bilgisayar oyunlarının gelirinin $38 milyar, mobil oyunlarının gelirlerinin $77 milyar olduğuna dikkat çeken YAY Games bu süreç içinde de DeFi yatırımcılarının iki kat arttığını belirtiyor.

Toplam arzı 1 milyar olan YAY “token”ının 185 milyonu oyun içi madenciliğe, 160 milyonu da farming ödüllerine ayrılmış bulunuyor.

Avalaunch Nedir?

Avalaunch, yalnızca Avalanche ekosistemi için oluşturulmuş ilk ve tek protokol olmayı hedefleyen bir platformdur. Token havuzları ve açık artırmalar sunan, ekiplerin Avalanche blok zincirini kullanarak izin gerektirmeksizin birlikte çalışabilir bir ortamda projeleri için fon toplamalarına olanak sağlayan ve merkezi olmayan bir protokol olan Avalaunch, gelecek vadeden ve yenilikçi projelere merkeziyetsiz,hızlı, güvenli ve verimli bir platform inşa etmek için, yalnızca Avalanche ekosistemi için oluşturulmuş ilk ve tek protokol olmayı hedefliyor.

Mevcut IDO modeline yenilik getirmeyi amaçlayan Avalaunch’ın çözüm getirmek istediği problemler arasında yeni listelemelerdeki yüksek işlem ücretleri, yeni yatırımcıların kafasını karıştıran exchange mekaniği, adil olmayan dağıtımlar, fiyatı manipüle eden otomatik piyasa yapıcıları, yatırımcıları zor durumda bırakan fiyat oynaklığı ve olumsuz kullanıcı bildirimleri yer alıyor.

Avalanuch’ta YAY Games IDO’su

$250 bin değerindeki YAY Games IDO’su 28 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. IDO, oniki saat içerisinde her biri dört saat sürecek olan üç tur ile tamamlanacak. Maksimum dağıtım için stake edilmesi gereken XAVA miktarı, stake edilen toplam XAVA sayısına bağlı olacak.

Avalaunch’taki satış için ayrılan toplam arz 22.72 milyon olarak belirlenmiştir. Bu ayrılan arzın %85’i XAVA topluluğuna, %10’u Avalanche doğrulayıcılarına ve %5’i de halka satış için ayrılacaktır.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version