Muhabbit

Avatar Platformu 13 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı!

Avatar platformu Ready Player Me, Seri A fonlama turunda 13 Milyon $’lık yatırım aldı.

Metaverse-NFT-Muhabbit

Metaverse-NFT-Muhabbit

Avatar platformu Ready Player Me, Seri A fonlama turunda 13 Milyon $’lık yatırım aldı. Pazartesi tamamlanan tur ile birlikte ilk fonlamasına kavuşan Ready Player Me, sanal platformlar üzerinde “avatar” oluşturulmasını sağlıyor.

Wise and Teleport kurucularının liderliğinde tamamlanan fonlama turunda, Github’ın kurucularından Tom Preston-Werner ile birlikte Samsung Next yatırım yapan kuruluşlar arasında yer aldı.

Platform üzerinde oluşturulan “avatar”lar, farklı platformlarda sayısız şekilde kullanılabiliyor. Diğer yandan NFT‘ler de özelleştirilerek farklı formatlarda kullanılabiliyor.

Yeni fonlama ile birlikte oyun geliştiricileri için yeni bir araç ortaya koyacaklarını belirten ekip, bu sayede oluşturulan avatarların NFT formatında oyunların içerisine kolayca yerleştirilebilmesini ve kullanılabilmesini amaçlıyor.

Aktif olarak oyun geliştiricileri için ortaya konacak olan aracımızı geliştiriyoruz. Yeni aracın tamamlanması ile birlikte oluşturulan avatarlar oyunların içerisine kolayca entegre edilerek kullanılabilecek.

Yeni yatırım turu tamamlanan avatar platformu ile ilgili sizin düşünceniz nedir?

Son Yazılar

Exit mobile version