Muhabbit

AVAX Cüzdanları Ledger İle Korunabilecek!

Avalanche X Grant Programı aracılığı ile birlikte Obsidian Systems tarafından ortaya konan yeni çözümün, üst düzey bir uygulama ile birlikte Ledger entegrasyonu ortaya koyduğu açıklandı.

avalanche ledger

Avalanche ekibi yayınladığı yeni makale ile birlikte Ledger entegrasyonunu duyurdu.

Yapılan açıklamada Ledger entegrasyonunun başlatıldığı belirtiliyor. Yeni özelliğin eklenmesi ile birlikte AVAX cüzdanı kulllanıcıları özel anahtarları Ledger Nano S ile koruma altına alabilecek.

Avalanche X Grant Programı aracılığı ile birlikte Obsidian Systems tarafından ortaya konan yeni çözümün, üst düzey bir uygulama ile birlikte Ledger entegrasyonu ortaya koyduğu açıklandı.

Üçüncü parti bir entegrasyon olarak güvenlik kontrollerinin de tamamlandığı belirten Avalanche ekibi, entegrasyonun aktif olarak kullanılabileceğini belirtiyor. An itibarıyla Ledger Live üzerinde “experimental mode” olarak çalışan entegrasyon, kullanılabiliyor.

Donanım Cüzdanlarının Önemi

Yayınlanan makalede donanım cüzdanların öneminin altını çizen Avalanche ekibi, varlıkları korumanın en güvenli yollarından birinin donanım cüzdanlarından geçtiğini belirtmekte. Bu noktada “mainnet”e yeni geçiş yapan bir proje olan Avalanche, oldukça hızlı şekilde donanım cüzdan desteğini de getirmiş durumda.

Donanım cüzdan bağlantısı sayesinde Avalanche Wallet üzerinden transfer gerçekleştirmek için donanım cüzdanına fizisel erişim gereksinimi güvenlik seviyesini bir üst seviyeye taşıyor.

Entegrasyon ile birlikte güvenlik için yeni bir katman eklemiş olan Avalanche Wallet, hackerların işini oldukça zorlaştırmış durumda.

Eğer siz de Avalanche Wallet ile Ledger cüzdan entegrasyonunuzu başlatmak istiyorsanız buradaki rehberden yardım alabilirsiniz.

Diğer altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version