Muhabbit

AVAX, FTX’de Listeleniyor!

Önde gelen kripto para borsalarından FTX’de, bundan böyle AVAX işlemleri de yapılabilecek.

Avalanche blok zincirinin yerel tokenı AVAX, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’de listelenecek. Avalanche resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre ise tarih, 11 Aralık 2021 tarihi saat 00:00 (UTC) olarak belirlendi.

AVAX Transferleri Açıldı

Listelenme gerçekleştiğinde AVAX’a yeterli erişim sağlanabilmesi için şimdiden AVAX transferlerinin açıldığı duyuruldu. Yarın gece yarısından sonra ise, alım-satım işlemleri yapılmaya başlanabilecek.

Geçerli Pariteler Neler?

FTX’de listelenme ile birlikte ilk olarak işlem yapılabilecek pariteler ise şu şekilde:

AVAX, bir ödeme aracı olarak kullanılabilirken aynı zamanda staking ile platformların güvence altında tutulmasını sağlıyor. Avalanche yerel tokenı AVAX, Avalanche ağındaki ‘subnet’ler için de temel bir bileşen olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi çekebilir: Avalanche Network Nedir?

Listelenme Etkinliğinde Ödül Dağıtılacak

FTX’in kendi platformuna AVAX C-Chain’i entegre etmesi, her iki taraf için de önemli bir gelişme olarak nitelendiriliyor. FTX ve Avalanche ekipleri yarın gece yarısı yapılacak açılış için bir araya geldi. Listelenme etkinliğinde 800 bin dolar değerinde AVAX, yatırımcılar ile paylaşılacak!

Ödül dağıtımının detayları ile ilgili daha fazla bilgiye erişmek için, FTX’ ait blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz. FTX’e dair daha fazla haber için ise buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version