Muhabbit

Axie Infinity’de Rekor Fiyatla Arazi Satışı Gerçekleşti!

NFT tabanlı bir oyun platformu olarak öne çıkan Axie Infinity, 550 ETH (2.4 Milyon $) değerinde satış gerçekleştirdi.

Axie Infinity

Axie infinity

Axie Infinity, rekor fiyatla arazi satışı gerçekleştirdi. NFT tabanlı bir oyun platformu olarak öne çıkan Axie Infinity, 550 ETH (2.4 Milyon $) değerinde satış gerçekleştirdi.

“Oldukça Nadir” kategorisinde bulunan arazi, Axie Infinity haritasının merkezinde bulunuyor. ArcaChemist isimli satıcı, ilgili NFT formatındaki araziyi Lunacian isimli kullanıcıya satmış durumda.

Oyun içerisinde farklı tiplerde ve nadirliklerde araziler bulunuyor. Mistik ve Arktik gibi farklı tipleri bulunan araziler, nadirlik durumuna göre değerleniyor.

Geçtiğimiz dönemde ortaya çıkan ve blockchain oyunları arasında oldukça popüler olan Axie Infinity, oyuncuların oyun oynaması için bir teşvik tokeni de bulunduruyor. Oyunu oynayan kullanıcılar, SLP isimli token ile ödüllendiriliyor.

Decentraland’den Rekor Satış

Bir önceki rekor ise geçtiğimiz şubat ayında 888 ETH’lik (O zaman 1.5 Milyon $ ediyordu) satış ile gelmişti. Bu haftanın başında Kanadalı yatırım şirketi Tokens.com, Decentraland üzerinde 2.5 Milyon $ ödeyerek bir arazi satın almıştı. Ödeme ise Decentraland’ın yerel tokeni MANA ile gerçekleşmişti.

Blockchain oyunları ve arazilerin ücretleri hakkında sizin görüşünüz nedir?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version