Muhabbit

BAE Havayolu Şirketi Emirates, Metaverse ve NFT Alanına Giriş Yapıyor!

Şirket, müşterileri ve çalışanları için NFT ve metaverse alanında heyecan verici faaliyetler gerçekleştireceğini söyledi. 

Emirates metaverse

Emirates metaverse

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hava Yolları Emirates, kısa süre içinde müşterileri ve çalışanları için, NFT ve metaverse alanında heyecan verici faaliyetler gerçekleştireceğini söyledi. 

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Emirates’e göre, bu yeni girişim BAE’nin dijital ekonomisindeki ilerlemelerin yanı sıra ülkenin dijital varlıklarla ilgili girişimleriyle uyumlu görülüyor.

Kısa süre önce yayımlanan bir açıklamada, Emirates, önümüzdeki aylarda duyurulacak lansman için proje çalışmalarının devam ettiğini belirtildi. Emirates’in NFT planlarına değinen şirketin Başkanı ve CEO’su Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, ileri teknolojileri benimsemenin önemli olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Dijital alandaki fırsatlardan heyecan duyuyoruz. Marka deneyimi ve iş verimliliği sağlayacak ileri teknolojileri kullanacağız. Ayrıca yeni ürün ve hizmetler geliştirmek için finansal açıdan önemli bir yatırım taahhüt ediyoruz.”

Emirates Pavilion

CEO ayrıca, Emirates’in bu hedeflere ulaşma yolunda ilerlemesine yardımcı olmak için, hava yollarının Expo’daki gelecek temalı Emirates Pavilion’unun, BAE’nin dijital ekonomi vizyonuyla uyumlu bir şekilde “gelecek deneyimleri” geliştirmek için bir merkez olarak yeniden tasarlandığını söyledi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version