Muhabbit

Bakkt, Google ile Partnerliğini Açıkladı!

Platform tarafından yapılan açıklama Google ile başlatılan iş birliği sonucu Google Pay ile entegre olunacağı belirtildi.

bakkt

bakkt

Bakkt, Google ile partnerliğini kamuoyuna duyurdu. Platform tarafından yapılan açıklamada Google ile başlatılan iş birliği sonucu Google Pay ile entegre olunacağı belirtildi.

Bu yeni partnerlik sayesinde, Bakkt kullanıcılarının dijital varlıklarının kullanım alanları bir taraftan genişlerken, diğer taraftan kullanıcılar platform tarafından oluşturulan sanal Bakkt Visa Debit kartlarını Google Pay uygulamasına ekleyebilme özelliğine sahip olacak.

Kullanıcılar, Google Pay’in geçerli olduğu her şeyde, sahip olacakları bu kart sayesinde dijital varlıkları ile tüm ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Kripto Paralar Kullanılabilecek

Bakkt cüzdanında bulunan varlıkların işlemlerde kullanılabileceğini belirten ekip, işlem sırasında otomatik olarak harcama tutarı kadar kripto para swap işlemi yapılacağı ve kripto para bakiyeleri üzerinden harcama yapılabileceği açıklandı.

Konu ile ilgili olarak Bakkt CEO’su Gavin Michael’ın açıklamaları ise şu şekilde:

Bu ortaklık tüketicilerin dijital varlıklarını gerçek zamanlı ve güvenli bir şekilde harcayabilmelerine olanak sağlayacak. Ek olarak bu partnerlik Bakkt’ın dijital varlık pazarındaki güçlü pozisyonunun kanıtıdır.

Bakkt ile Google Pay arasında gerçekleşen iş birliği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version